Sper sa poți sa pătrunzi dincolo de ce o sa îți spun și sa înțelegi sensul cuvintelor ăstora: problema nu este, nici nu va fi la el. Problema este la tine. Cum ai putea visa sa te iubească cineva intr-un mod in care tu nu o faci? TU ești prima persoana care trebuie sa se accepte și sa se iubească mai mult decât orice. Fa un Exercițiu: uita-te in oglinda dimineața, după ce te trezești. Fii recunoscătoare pentru fiecare părticică din tine și zâmbește, chiar dacă o sa ți se para o tâmpenie. Spune-ți lucruri drăguțe. Fii atenta: cu cine petreci cel mai mult timp? Tu cu... TINE. Cu cine vorbești cel mai mult? Tu cu... TINE. O tâmpenie ar fi ca "persoana" cu care comunici cel mai mult sa nu te iubească, sa nu îți zâmbească. Adică tu cu TINE Apreciază-te, cunoaște-te. Când o sa ajungi sa faci asta o sa ȘTII cât de mult contezi și întrebările astea n-or sa-și mai aibă rostul. Gândește-te ca atunci când iubești pe cineva vrei sa ai grija de el, sa ii Zâmbești, sa ii oferi tot ce-i mai bun, sa-l protejezi. De ce nu ai face asta și cu tine însăți? Nu meriți oare aceleași lucruri?
Andreea,
E posibil sa il pierzi daca stai atar de mult.
Având mai multe kg nu înseamnă ca ești urata.
Ai încredere in tine si fii tu insuti.
Da, faci greseală. Dacă aștepți, băiatul ar putea să nu aștepte și să îl agațe între timp alta mai grasă și mai urâtă decât tine.
Să te întâlnești cu el, așa cum ești și să îi spui că îi dedici lui cura ta de slăbire, adică șuncile.
Puneți o poza recenta cu tine sa te vedem că în poza asta după spusele tale aveai 11 ani.
Poate fi se pare ție că ești urâtă și grasa, in ochii lui poți fi cea mai frumoasa fata
O fi un băiat ok și tu îl refuzi cine știe eu zic sa profiți și să te vezi cu el nu da cu piciorul acestei ocazii, și nu ar strica sa ai ceva mai multa incredere in tine.
Hei there.
Dacă vrei să slăbești, fă-o pentru tine. Nicidecum pentru cineva.
Eu zic să nu te mai gândești atât de mult la asta. Să-ți impui că dacă o să meargă bine, o să meargă și cu kg alea în plus și fără ele.
Încearcă să ai mai multă încredere în tine, iar dacă vrei să te vezi cu el, go for it. Și vezi ce-o să se întâmple.
Axează-te în primul rând pe vibe și nu lăsa gândurile astea să-ți strice starea.
Să-ți răspund la utima întrebare, dacă totul merge ok între voi, nu văd de ce nu te-ar aștepta. Adică, nu e problema ta asta.
Dar nu merită să amâni întâlnirea cu el doar din cauza gândului ăsta. Doar pășește în necunoscut și vezi ce se va întâmpla.
Ai vrea sa fi slabă și fără forme? Fetele care arată că un baiat ce sa mai zică?
Dacă te vrea, înseamnă că el te accepta asa cum esti, ca te vede frumoasa.
De ce refuzi un băiat? Cum ai vrea tu sa te simti femeie si sa te iubesti daca nu accepti aprecieri si fugi de ei? Nu asa se face. Nu te va vrea nimeni daca esti complexata si speriată.
Depinde cum te-ai prezentat tu în fata lui. Dacă te-ai descris ca ceva ce nu ești/nu te reprezinta, e cam degeaba, nu ai șanse deoarece o sa aibă anumite așteptări. În schimb dacă i te-ai prezentat fără chestii în plus sau minus n-are de ce sa nu meargă. Încearcă totuși, ce ai de pierdut?
Daca doreste sa te vada, nu e nimic rau dupa cum arati! Si fii pozitiva, nu te gandi ca esti grasa si urata, dar vad ca esti frumoasa! In viata trebuie sa incerci inveti sa te accepti asa cum esti, la fel si eu! Sunt multumit de corpul meu. Ai grija de sanatatea ta
Cu siguranță ar putea să te aștepte, dar eu personal nu m-aș schimba pentru nimeni! Daca te place, te place asa cum esti, fiecare om e frumos in felul lui, si faptul că ești mai "plinuță" nu tr face să fii urâtă! Încearcă să ai mai multă încredere în tine, altfel tot ce se învârte în jurul tău te va ataca direct sentimental, #Be_Natural #Be_You