Penicilina injectabila, prescrisa de doctor și administrata de cineva cu o calificare atestata in domeniul medicinei. Va fi puțin dureros, dar scapi de problema, iar când spun dureros, ma refer la o intensitate suportabila.
Multumesc! o sa incerc si asta! nu stiu daca o sa imi dea ca tratament doctorul dar o sa vad! multumesc anticipat! inca ceva, tu te.ai vindecat cu asta?
Multumesc! o sa incerc si asta! nu stiu daca o sa imi dea ca tratament doctorul dar o sa vad! multumesc anticipat! inca ceva, tu te.ai vindecat cu asta? eu stiam ca antibioticele agraveaza nu vindeca! merci astept raspuns!
Nu au cum sa agraveze. Eu am avut o cunoștința care a avut candidoza, o fata. Știu ca i-a trecut după ce a făcut vreo 3-4 luni penicilina. Dar cel mai bine o sa îți comunice doctorul, trebuie sa mergi la un doctor de boli contagioase, din câte îmi amintesc din cazul cunoștinței... Mult succes și însănătoșire grabnica!
Cica are efect negativ daca faci tratament cu antibiotice ( pentru altecele ) si ai munitatea scazute. Deci - La pascut -vitamine.