| anonimul1992 a întrebat:

Salut,ma chinui cu candidoza de aprox 2-ani, am luat-o de la o fosta prietena....am fost la n medici si n tratamente....nu mai stiu ce sa mai fac, va rog cei care a.ti reusit sa scapati scrieti tratamentul.a devenit o obsesie zi de zi ma gandesc la asta! va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Penicilina injectabila, prescrisa de doctor și administrata de cineva cu o calificare atestata in domeniul medicinei. Va fi puțin dureros, dar scapi de problema, iar când spun dureros, ma refer la o intensitate suportabila.

4 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cica are efect negativ daca faci tratament cu antibiotice ( pentru altecele ) si ai munitatea scazute. Deci - La pascut -vitamine.

| anonimul1992 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! o sa incerc si asta! nu stiu daca o sa imi dea ca tratament doctorul dar o sa vad! multumesc anticipat! inca ceva, tu te.ai vindecat cu asta?

| anonimul1992 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! o sa incerc si asta! nu stiu daca o sa imi dea ca tratament doctorul dar o sa vad! multumesc anticipat! inca ceva, tu te.ai vindecat cu asta? eu stiam ca antibioticele agraveaza nu vindeca! merci astept raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimul1992):

Nu au cum sa agraveze. Eu am avut o cunoștința care a avut candidoza, o fata. Știu ca i-a trecut după ce a făcut vreo 3-4 luni penicilina. Dar cel mai bine o sa îți comunice doctorul, trebuie sa mergi la un doctor de boli contagioase, din câte îmi amintesc din cazul cunoștinței... Mult succes și însănătoșire grabnica!