| plesaghe a întrebat:

Salut,nici nu știu cum să încep am cunoscut o fată acum trei luni pe Facebook și m-am îndrăgostit de ea la început am crezut că doar atracția fizică că este frumoasă iar după două săptămâni mă tot gândeam la ea nu cred că este zi în care să nu mă gândesc la ea, i-am spus tot ce simt pentru ea dar cred că m-am grăbit fiindcă nu știe cum arăt,iar acum două săptămâni și-a închis Facebookul și nu m-ai știu nimic de-a așa m-am gândit să le dau mesaj prietenelor sale să întreb de ea dacă este fericita, inima îmi spune să o caut iar mintea îmi spune că nu m-ai rost să caut fiindcă tot la fel va fi,ea este o persoană frumoasă și eu urât problema este că nu suntem din același oraș chiar nu știu ce să mai fac să m-ai și cred că fata are iubit deci este mai greu,am înțeles că nu pot avea dar că voiam să știu dacă este fericita fiindcă îmi pasă mult de-a că o iubesc dar ce să fac asta e,nu știu ce să mai fac sunt confuz ajutați-ma, cel mai bun răspuns primește funda.Scuze pentru greșelile gramaticale și cele de exprimare.

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Sigur si-a inchis facebuck-ul sau te-a blocat?
Din mesaj sa vede ca esti disperat, sper ca nu ai fost la fel si cu ea.
Pe viitor nu mai fi asa disperat, nu faci decat sa fi un candidat ideal pentru refuz.
In 3 luni de zile trebuia sa ai si numarul ei si sa ai deja o intalnire doua cu ea.
Evident, daca iti jucai cartile bine si mergeau si lucrurile bine.
Vorbesti cu o fata pe facebuck si daca vezi ca merge bine si e interesata, se vede din energia conversatiei asta, muti interactiunea face to face.
Nu stai 3 luni si apoi plangi.
Ti-a fost frica sa-i trimiti o poza? Pai si daca iti cerea ea sa va vedeti, ce faceai?

| plesaghe explică (pentru ROB3RT89):

Mă întâlneam cu ea, eu vreau să o uit dar mereu când vorbesc o fată mereu îmi amintesc de ea, nu știu ce să fac să renunț sau să continui să o caut?

| OldSoul a răspuns:

Pana una alta esti sigur ca si-a sters Facebook-ul? Poate ti-a dat doar block.
Nu de alta dar ar fi penibil atat pentru tine cat si pentru ea, sa incepi sa vorbesti cu prietenele ei fara ca tu sa stii ca ti-a dat block.

| plesaghe explică (pentru OldSoul):

Nu mi-a dat block.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu pe Facebook-ul tau nu aveai destule poze ca sa te vada si ea sa stie cu cine sta de vorba? Eu ma mir cum a vorbit cu tine atata timp fara sa vada poze cu tine.Intr-adevar te-ai cam grabit sa ii spui ce sentimente ai pentru ea, cred ca s-a speriat un pic cand cineva necunoscut i-a spus ca o iubeste si alte chestii de genul asta. Daca vrei ca intr-adevar o fata sa fie cu tine, pune poze multe sa vada si fata aia cum arati, poate asa e si ea interesata sa te cunoasca mai bine.Si nu te mai necaji degeaba, daca era din alt oras, slabe sanse sa va cunoasteti si sa fiti impreuna tinand cont de distanta si de faptul ca nu ati fi avut cum sa petreceti cat mai mult timp amandoi.

| plesaghe explică (pentru anonim_4396):

Păi nu știe cum arăt, mi-a spus săi trimit o poză cu mine dar mi-a fost frică fiindcă eu sunt urât așa că nu i-am trimis știu am greșit.