| Alfred0703 a întrebat:

Salut.
Nici nu stiu de unde sa incep. Am 16 ani si toti prietenii si familia(nu chiar) ma considera un ciudat pentru singurul fapt ca sunt misogin pana in maduva oaselor si imi este scarba de absolut toate fetele/femeile(Nu sunt gay). Parintii si rudele tot zic ca "Ai tu iubita si nu vrei sa zici de ea.". Acest subiect me enerveaza foarte tare. Degeaba incerc sa ii conving ca sunt misogin deoarece ei imi raspund cu: Lasa ca o sa mai vezi tu cand cresti. Prietenii imi zic: Nu esti normal, cum sa nu iti placa femeile ma? Eu nu am ascuns de nimeni faptul ca sunt misogin.
Acum vine si intrebarea: Pot sa ii fac sa accepte faptul ca sunt misogin(familia si prietenii) si daca da, cum?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

E o mare prostie!

In primul rand nu te afecteze ceea ce zic ei!
In al doilea rand daca tot nu isi tin gura ar trebuie le bagi vreo 2 vorbe. Asta bineinteles daca o sa inteleaga si nu o sa stai ca prostul 2 ore sa le explici o chestie. Iti recomand sa faci asta cu familia. La prieteni, sunt slabe sanse sa inteleaga. Si daca tot te enerveaza, poti sa-i lasi in pace!

Cred ca poti incepe spunandu-le prin faptul ca ai pretentii foarte mari de la o fata si ca nu accepti orice tarfa langa tine. Ai doar 16 ani wtf. Deci ei de la 16 ani fac un asa,, scandal"? Zici ca ai omorat pe cineva. Mai este timp. Nici liceul nu l-ai terminat si ei deja zic treaba asta. Sau cum mai zic prietenii tai,, cum sa nu iti placa femeile ma?" Le poti spune la aia : ba, da imi plac, dar nu cele proaste.

Deci le poti spune ca nu este nimic anormal in treaba asta. Sau stai... esti un,, ciudat" daca esti mai pretentios si in viitor o sa vrei o fata care nu este buna doar pentru o noapte? care este buna la gatit, facut curat, cresterea unui copil? Eu nu cred. Daca ei, prietenii tai, sunt prosti si *** toate orasului, bravo lor. Tu sa-ti vezi de treaba ta ca asa e mai bine. Iar familia, da-o-n... Daca vrei vorbesti cu ei, ii faci sa inteleaga, daca nu, nu. Tot ce vreau de la tine, este sa-ti ramana in cap ca nu e nimic anormal in treaba asta. Dar poate stii deja dar totusi ei te enerveaza cu subiectele pe care le incep.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Am inteles, nu esti gay, femeile nu-ti plac, atunci ce esti: onanist sau iti plac animalele?

| AdrianVoicu a răspuns:

Daca tot estii misogin, de ce tii ar pasa de ce zic niste cretini? Nu trebuie sa fii ca toata lumea

| KronstadtResurrection a răspuns:

Se pare ca nu ai inchis geamurile de la mansarda si ti-au zburat cativa papagali.

| TheRunner a răspuns:

Nu poti fii asa la infinit. Pana la urma o sa-ti placa de cineva. Ce ai tu cred ca e mai mult timiditate fata de fete. Iti trebuie doar curaj. Daca vrei sa ramai asa, nu ii bagi in seama, totusi nu cred eu ca tu vrei sa ramai singur mereu pentru ca nu iti plac femeile. O sa gasesti tu una care o sa-ti placa.