| vlad210 a întrebat:

Salut. Prietenii mei sunt niste golani. Mamei mele nu prea ii place de ei si ma freaca mereu la cap. Adevarul este ca intru numai in probleme cu ei. Mie personal imi place anturaju asta : fete, bautura, bataie, etc. De la un timp nu prea ma mai lasa ai mei sa es pe afara pentru ca stau cu ei happy. nu stiu ce sa fac. Eu vreau sa fiu prieten cu ei happy. App am 13 aniwinking.

7 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Frate, si daca stai cuminte te poti distra si poti avea fete. de ce sa stai cu ei daca tot tu cu gura ta spui ca te baga in belele.ma rog daca tie iti place asa si sa iti minti parintii zilnic.si eu imi mai mint parintii uneori da din prostii nevinovate. nu asa. daca tie iti place de ce ai mai pus intrebarea

| smile a răspuns:

Ascultati parintii ei iti vor doar binele

| unione a răspuns:

Fete, bautura, bataie...uaaaau,parca vad un film din anii 80 cand aud asta si motoarele unor motociclete turate la maxim...si vai, vine politia, ascundem bautura si femeile laughing
Copii penibili
Ascult-o pe maica-ta nepoate, ca nu iti vrea raul

| Monica a răspuns:

Si cu ce te ajuta anturajul asta?
Tu chiar nu-ti dai seama ca e o prostie sa te bagi in asa ceva?
Interesanta atitudine!

| UninspiredName a răspuns:

Si eu am aceeasi problema...am 14 ani si mama a aflat de gashk mea si acum nu prea mai am voie afara dupa cum vezi sunt fata si mama imi tot spune ca o sa ma violeze aia prostii, chestii da de fapt nu e asa si oricum eu ies cu ei fara sa stie parintii. le zic ca ma duc la biblioteca sau ca ies cu altcineva si tot ies

| cristiannn_8836 a răspuns:

La 13 ani ar trebui sa te uiti la desene sincer, las-o dracu de "strada" ca poti ajunge sa fi omorat, fara gluma.Asculto pe mama ta! Bautura?! Si eu am baut prima data la 14 ani, si ce am castigat nimic, adica m-am imbatat tare, si am realizat ca e rau de atunci mai beau rar o bere, max 2 la interval de 3-4 luni, si vreau sa nu mai beau de loc. Fete?! fete gasesti si altundeva nu numai "daca esti intr-o gasca". Crezi ca iubitei tale(daca este o fata de treaba, cuminte etc...) ii va placea ce faci?laughing
Lasa-te!

| Gesii a răspuns:

O da, scumpule, uitasem ca ai 13 ani. Doar ai mentionat de fiecare data. Vezi? Am avut dreptate : anturajul.
Ok, mult, mult prea devreme pentru fete sex bautura tigari batai.