| Polsky a întrebat:

Salut!
Sunt un adolescent in varsta de 18 ani ce isi cauta un job primitor si bland cu incepatori doresc sa devin independent deoarece nu am o stare familiala prea buna si nu mai doresc abuzuri fizice, am lasat liceul din nefericire si sunt plecat din tara la o ruda.
Caut sa ma pot angaja undeva unde accepta necalificati.
Stiu se poate gasi foarte usor pe santier dar corpul nu-mi este de ajutor aici si stiu ca pare a fi o scuza dar sunt foarte slab si nu ma pot ingrasa oricat as manca. Vreau doar sa stiu daca exista vreo posibilitate sau niste sfatrui utile, chiar doresc sa imi pot schimba viata intr-un mod pozitiv.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai mult decat sa te angajezi ca necalificat pe santier nu există pentru tine din moment ce nu ai nici o calificare.

| Violleta2022 a răspuns:

Neavand nici o calificare si nici macar liceul terminat, nu ai cum sa-ti gasesti un asemenea job, fiindca nu exista asa ceva.
Poti sa-ti iei un job in constructii, in agricultura, la gradinile si serele de legume si flori, la apa si gunoi sau muncind cu ziua pe la rude.
Ce faci la rude in alta tara?
Cum te intretii acolo?

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Nici un job pentru necalificați, oriunde ar fi, nu este primitor si blând. Alta era daca aveai o calificare. Aveai un cuvânt de spus dacă erai bazat pe ceea ce știi.
Dar așa, vei fi omul bun la toate.