Fi serios nu poti trage concluzi de astea dupa ce ai cunoscut cateva fete, fetele vor si un barbat mai masculin, cu carcater masculin dar conteaza si atractia fizica asta fiind baza
Fac sala frate,nu stiu cat de masculin as putea sa mai fiu daca mai "rup" si fiarele alea in doua de fiecare cand merg acolo.Tin dieta,am grija ce mananc,suplimente, samd.Dar asta e, mukte nu suporta romanii, se tem de ei, mortzii lor in chinuri de t@rfe penale ca nici eu nu mai dau doi bani pe ele.Am o umflata englezoaica care se tine dupa mine, o mai agit si eu cate putin in fiecare zi, dar nu am de gand sa fiu cu cineva ca ea.Asta e, legea naturii:daca nu pot sa fiu cu una care imi place, nu are rost sa ma combin nici cu alta care e lesinata dupa mine.Mai sufar cateodata, ma mai ridic, poate sunt indragostit mai mult de singuratate, cel putin nu ma mananca de bani si ma toaca la neincetat cu n si n de explicatii.
Daca doar ai zambit (ca boul, cum spui tu si nu i-ai cerut prietenie, atunci chiar ca esti!
Normal ca fata a facut tot ce i-a stat in putinta sa-ti arate ca te place, dar tu, doar cu statul, fara sa-i declari sincer ca o placi si vrei sa fie iubita ta, nu i-a demonstart ei nimic.
Nu da vina pe fata, sau pe sexul femeiesc, pentru lipsa ta de creier, pentru lipsa ta de curaj!
Fraierii intotdeauna raman singuri, ca pana ajung sa deschida gura, vine altul si le-o ia!
Ma rog, aici ai fost 100% vinovat. Fata chiar a facut ce trebuie sa-ti arate ca te vrea, ca te place, terbuia doar o singura intrebare pusa din partea ta: "vrei sa fii prietena(ori iubita) mea?"
Cum nu ai facut-o, nu te mai mira de ce te-a parasit!
Da-o naibii oricum, nu dau doi bani pe ce am pierdut sau pe ceea ce puteam castiga.Problema e ca fata era ezitanta la un anumit moment, am invitat-o in oras dar ea imi spunea ca in functie de ce va face la o petrecere, ma va suna.Probabil negocia cu doi in acelasi moment.Sincer,una pleaca,alta vine,balta intotdeauna are "peste".Din ce vad,fetele imi spun ca zambesc mai mereu, am observat ieri la alta, dar acum cine stie, ori alerg dupa prea multi iepuri, pri ma vad cam arogant, ori cine stie se intampla in creierasul lor...nu dau doi bani sa descifrez acest mister neelucidat pana in prezent asupra secretului ascuns in mintea unei femei