| VasileMoldova a întrebat:

ajutati-ma va roog. Miine va trebui sa facem curatenie in curtea scolii adica maturat greblat. Problema e ca eu am probleme cu inima iar medicul a zis sa nu stau la soare. Cum ar trebui sa procedez sa-i spun doamnei profesoare sa-mi dea sa fac altceva? Vreau sa adaug ca mina si piciorul sting sunt mai mici cu citiva milimetri de aceea mina si piciorul sting sunt mai slabe nu au multa putere si obosesc repede. Ce ar trebui sa fac in legatura cu curatenia in curtea scolii?

8 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

La nimeni nu ii sunt egale si nu este asta motivul pentru care obosesti.Nu cred ca este atat de tare soarele perioada asta incat sa iti provoace probleme. Spune-i profesoarei si te va pune la umbra sa faci ceva

| immaBeast a răspuns:

Te inteleg perfect, asa si eu...cand e vorba de munca, vai, vai, vai...inventez boli care nu exista, zic ca am o mana mai mica si una mai mare, imi tai un deget, nu stiu, fac " pe dracu in zece " doar sa nu muncesc.
Ce sa faci?! Macar nu sunt singurul care face asta. rolling on the floor))))

| Kiitra a răspuns:

Salut, pur si simplu vorbesti cu ea. Ii spui ca ai probleme de sanatate si nu poti. Daca te obliga si nu te crede, suni la parinti sa vorbeasca cu ea. Dar ar trebui sa te creada pentru ca tu ai dus adeverinta medicala ca nu esti apt la sport(cred)

| alex04041982 a răspuns:

Solicita o scutire de la medic in care sacse specifice ca nu ai voie in soare si nici la efort fizic

| Ara997 a răspuns:

Uite cum sta treaba :
1. in octombrie soarele este f slab deci nu exista niciun risc plus ca este f bine pentru tine sa te vada si soarele - se fixeaza calciul in oase mai bine, in cal pui o basca alba ceva
2. nu e nevie sa dai cu matura, poti sa-i ajuti pe colegi sa ti sacii, sa ti farasul lopata etc - munci extrem de usoare
3. participand la aceasta activitate, in primul rand, te integrezi, nu strnesti invidia colegilor ca uite " asta e scutit demunca", te simti util,
4. un pic de activitate fizica este chiar benefica pentru cardiaci.
vei obosi din ce in ce mai putin, inima are nevoie de activitate fizica moderata. altfel ce fel de viata vei duce tu ca adult? /?
p.s. si acasa ar trebui sa te implice ai tai in activitazti curente, altfel te handicapezi ca sa zic asa.
tot ce ti-am scris, este spre binele tau
sanatate!

| VasileMoldova explică (pentru Kiitra):

Da sunt eliberat de la sport

| Kiitra a răspuns (pentru VasileMoldova):

Pai nu are voie sa te puna daca nu vrei!

| VasileMoldova explică (pentru Kiitra):

Crezi ca va merge?