Puiule, iubitele se servesc mai tarziu, dupa 17 -18 ani, cand ai si cu ce, acum ai nevoie de o prietena doar si pentru aiai nu ai nevoied e prea multe cuvinte, d aor de niste gesturi politicoase si tupeu sa o inviti la film, sau la o inghetata.
Asa e, daca nu ai reusit sa ai iubita pana la 14 nici n-o sa mai ai.
,,E enervant ca prietenii sau rudele sa rada de tine ca la 14 ani nu ai avut vreo iubita"
POFTIM? Frate. eu de prieteni mai inteleg. ca na, pot fi retardati. dar si rudetele tale sa-si bata joc de tine pe seama asta? Vai de... tu in ce familie stai? Si mai exact care rude? Verisorii?
Omule, tu gandeste-te ca abia ai 14 ani... abia ai inceput liceul (sau o sa-l incepi). Degeaba ai tu iubita la varsta asta. E simplu. Nu vrei. nu ai. Nu se pune vorba,, ar trebui sa ai", intelegi?
Fii atent la mine. Tu vrei iubita numai ca asa iti doresti tu. sau de gura lor? Ei bine, daca este a 2-a varianta atunci lasa-o balta. Tu concentreaza-te pe scoala sau pe ce faci tu, ia bac-ul ala linistit, iti faci rost de un job stabil, abia dupa poti sa si cauti. + ca atunci o sa ai varsta de 20+ ani si o sa scapi de teama asta.
Daca iti e greu sa vorbesti cu fetele,acesta este caracterul tau,nu incerca sa te schimbi doar pentru un lucru marunt ca o fata sa te placa, bine, nu este marunt dar la varsta ta este! Prietenii normal ca rad, nici nu se vede ca iti sunt prieteni, ei se cred foarte mari si in ochii lor daca nu ai iubita la 14 ani este o tragedie, ori vad ca au ceva in plus pe langa tine (au iubite) si vor sa te faca sa te simti inferior.Rudele rad de tine? Daca da, le poti spune ca sunt extrem de imature, ele la 14 ani statea sa isi caute sufletul pereche?! Bine, asta daca sunt rude adulte cum ar fi parintii, daca sunt de varsta ta (verisorii) este la fel cum am si mentionat la asa zisi tai prieteni.Trebuie sa fi constient de varsta ta, ca nu e asa mare cum crezi tu, doar aia foarte mici nu sunt, nu fi ca ei. Sper ca te-am mai linistit...
Nu este obligatoriu sa ai o iubita la 14 ani, ai destul timp, stai relaxat!
AlexAlecsAndi întreabă: