anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani,sunt baiat,si am foarte multe cosuri straight face pe spate,pe frunte si piept,si cele de pe spate unele chiar dor, e ceva normal? Sau sa merg la un doctort? Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| PureCherry a răspuns:

In primul rand, Da este normal la varsta astahappy deci nu ai de ce sa iti faci probleme.
Cel mai bun tratament pe care l-am folosit si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi),este Zineryt(o lotiune antiacneica foarte puternica, pentru toate tipurile de ten).Il poti folosi si tu, dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine, lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor).In cazul in care nu-l va considera potrivit pentru tine, iti va recomanda el ceva ce te-ar putea ajuta.

3 răspunsuri:
| xChocolateRoxiiixD a răspuns:

E normala aceasta chesti! Dar este la farmacie un fel de alifie [ e cam scumpa dar isi face efectul ] sau poti sa folosesti leacuri babesti!

| lpavel a răspuns:

E normal la varsta ta, mai ales pe timp de iarna! Vara vei avea mai putine...

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Eu cred ca nu e nimic in neregula cu cosurile si nici ca te dor. Daca te vei duce la doctor o sa-ti dea o alifie ceva si te trimite acasa.Eu zic ca nu are rost sa iei nimi c pentru ca nu e nici-o problema. Sper ca te-am ajutat! O zi placuta in continuare!