| mihai234 a întrebat:

Salut, TPU am 17 ani si as vrea sa incerc Monster energy drink,nu l-am baut niciodata si nu stiu ce gust are, voi ce sfaturi sau pareri imi dati?happy..sa-l incerc sau nu?happy
Dau funda pentru cel mai bun raspuns :*

Răspuns Câştigător
| Miodrag_Marko_1997 a răspuns:

Salut, si eu am 17 ani, am baut la greu Monster Energy inca de la 15 ani. Ca sa vezi si sa nu crezi nu am probleme cu inima nici dupa ce le consum, adica dereglari / cresterea pulsului. Eu am consumat cam vreo 2/3 pe saptamana in diferite perioade. Dar ii contrazic pe toti ceilalti deoarece Monster Energy e extra diferit fata de celelalte. Red Bull si Burn sunt la fel ca Firebird si Vibe. La Monster Energy RIPPER o sa te fascinezi datorita gustului cu juice.winking Bafta!

3 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Daca ai mai incercat alte energizante inainte si ti-au placut, sunt sanse mari sa iti placa. E similar la gust cu Burn sau Red Bull, adica are un oarecare gust de citrice (nu gasesc cu ce altceva sa-l aseman).

| IsabelaIssa a răspuns:

Pai e cam la fel ca Redd Bull. E energizant, si e aproape la fel la gust. Nu ti se intampla nimic daca nu exagerezi cu ele, si ar fi ideal sa nu le bei in combinatie cu cafea ca o sa incepi sa tremuri.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De la 1 energizant nu mori.

Întrebări similare