anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o dilemă foarte foarte mare.un psiholog sau cineva ce are cunoștințe in domeniu m ar putea ajuta, Nu știu exact de când, dar ideea e ca nu ma simt deloc in pielea mea, adică ca si cum n as fi unde îmi e locul, nu ma simt bine in prezenta nimănui, mai ales a celor cunoscuți ...decât unele persoane ma pot scoate din acest feeling doar in foarte foarte rare momente.e mai complicat, dar ideea e ca seara. daca stau singur afara, parca ma simt mult mai bine, adică in general, in fiecare zi ma simt de parca as avea ceva pe constiinta care se reflecta la nivel fizic.pe românește ma simt "greu" din toate punctele de vedere ..si credeți ma ca nu e din cauza greutatii.

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

E simplu, incearca sa te muti undeva mai departe, sa scapi de limitarile pe care le impun cei ce te cunosc.
Be yourself!

| JustAsimpleUser a răspuns (pentru OldSoul):

Nu intelegi. poate ca e si vina mea ca n am precizat, dar am 17 ani momentan laughing O sa ma mut cand implinesc varsta legala...dar totusi am o fire foarte foarte permisiva.adica nu pun foarte multe la suflet..cand ma cert cu o persoana draga sau doar cunoscuta...ideea e ca si de la o gluma proasta, nu stiu de ce.dar nu mi mai continui ziua la fel.adica imi poti strica ziua de la o gluma sau un apropo aiurea..chiar daca stiu ca a fost gluma

| Roxanaaaaaaaaa a răspuns:

Fiecare are câte o astfel de etapa în care se simte mai singuratic sau mai "depresiv" sa spun asa. Poate în ultimul timp ai acumulat oboseala, astfel simțindu-te asa. Dacă zici ca te simți mai bine când ești singur poți face câte o scurta plimbare pe afara, astfel revigorandu-te. Sau ai putea sta cu o persoana apropiata ție și sa te bucuri alături de ea, luându-ti "greutatea de pe umeri".