E posibil să fie o reacție emoțională după despărțire. Dă-ți timp să te vindeci și nu forța conversațiile. Concentrează-te pe tine, hobby-uri și prieteni. Când vei fi pregătit, discuțiile vor veni natural. Cred ca ea te-a dezamăgit. Poate nu iti pasa dar o să-ți zic ceva despre relația mea. Deci înainte sa ma cunosc cu iubitul, el a fost cu una și l-a dezamăgit și era din aia de profita de banii lui. Și el ca prostu a plătit și pentru prietenele ei. La o întâlnire ea a dus un băiat și atunci si-a dat seama ca nu e ok. A plâns după ea etc. Când m-a întâlnit pe mine...vai; deci i-a fost foarte greu sa aibă încredere în mine, deși niciodată nu i-am greșit. Am înțeles ca din cauza fostei e asa. După 3 ani de relație si-a revenit și suntem happy amândoi, fără probleme de încredere etc. Imediat avem 4 ani de când suntem împreună. Ce vreau sa zic e ca da, o sa te dezamăgească poate mai multe, dar cumva trebuie sa le lași aproape de tine fiindcă dacă găsești persoană potrivită, totul o sa fie oki.
La nivel psihologic,cel mai probabil ai o relație nu prea buna cu mama ta și chestia asta se răsfrânge în relațiile tale,cu precădere,cu femei
Scârba asta poate fi generată de o insecuritate la tine.
Vezi tu, noi atragem oameni care reflectă cine suntem,iar daca tu ai rămas cu sechelele după experiența cu tipa respectiva,sigur nici tu nu ai fost prea plăcut pentru tipa respectiva.
Din păcate,asta este explicația psihologica.
Atunci când urâm ceva la alții,de fapt, urâm la noi,însă noi cum nu ne putem mărturisi direct asta,cum vedem ce nu ne place la noi in alții,ii vom ataca,doar pentru că e "deranjant" ceea ce vezi,auzi.
Nu-ți recomand să eviți conversații, pentru că părerea pe care o ai acum poate fi și mai agravantă daca nu îți demonstrezi că,de fapt, femeile nu sunt o pierdere de timp/scârbe.
Ca și anxiosul, cu cât te izolezi mai tare, cu atât te sperii din chestii cat mai mici.
Îți recomand să te apuci de citit cărți de self improvment, te vor ajuta sa înțelegi mai bine ceea ce simți!
Numai bine!
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: