| kolasin2 a întrebat:

Am o problema cam complicata: Sunt in vizita la moasa-mea cu fratele meu mai mic si ea este ca profesie dadaca a doi copii(baieti). Ea s-a hotarat sa ii aduca aici ca sa petrecem timp impreuna. Atat ca cel mic nu mai este asa dragut cum mi-l aminteam. (stiti acei copii mici, grasi, si super enervanti: el este unul). Noi suntem jucatori de Minecraft( don't judge).El ( sa ii spunem Radu) a vrut sa se joace cu noi. Din amabilitate l-am primit pe Radu sa se joace cu noi.
Ii instalez Minecraft, Optifine, Serverul nostru. Toate bune si frumoase pana cand incepe sa se oftice din practic nimic ( poate se bateau in joc si nu am observat, nu stiu) si vina a picat pe MINE! Mai foloseste si replicat "Ce? te dai mare ca le stii pe toate" atunci cand ii explic ceva ca sa nu mai fie chiar asa de noob. Asta este super enervant, iar cand ii spun ca este enervant, face ce face, spune ce spune, ca vina tot pe MINE pica. Acum ma uras toti si au facut un grum impotriva mea. Imi vine sa izbucnesc in lacrimi in timp ce scriu deoarece nu stiu ce sa fac.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inchideti panarama de calculator si jucati va si voi in realitate

| danay72 a răspuns:

Ignora-i. Nu merita sa te superi, probabil asta vor. Sa pari ca nu iti pasa atitudinea lor. Ajutat-i și înving e răul prin bine.

Întrebări similare