|

Salut TPU. Am o problema cu prietenii. Ei sunt nesimțiți cu mine. Eu de fiecare dată ii ajut iar ei imi întorc spatele. De fiecare dată când ei au avut nevoie de ajutor eu i-am ajutat. Iau eu când am nevoie de ajutor ei nu ma ajuta si rad de mine. In fiecare noapte ma trezesc deoarece aud in vise cum rad si isi bat joc de mine. Eu m-am săturat. Nici nu stiu daca exista prieten adevarat. Daca da atunci nu cred ca o sa il am.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

În primul rând, te îndepărtezi de prietenii ăștia ai tăi. Nu știu cum tolerezi nesimțirea lor. Nu înțeleg. Mai bine singur decât cu ei. Nu ai ce căuta lângă astfel de oameni. Nu meriți.
Așa e lumea, Xoxo. Vrei nu vrei, mergem mai departe. O să vină și "vremea" ta, nu fi pesimist. Când ești bun, ești luat de prost. Din păcate. Nu știu dacă o să-ți găsești un PRIETEN în adevăratul sens al cuvântului, dar ți-l doresc. Eu personal n-am decât un prieten, ba unul adevărat. laughing. Dar nu știm ce ne rezervă viața. Poate oi întâlni și un prieten. Un om cumsecade. Doamne-ajută.
În prezent, primul pas pe care ar trebui să-l faci, e să renunti la prietenia lor. După vezi tu. Mai bine fără decât cu ei. Crede-mă. Potențează-te. Capul sus, nu oferi atenție/ importanță oamenilor derizorii. Te-ai înjosi. Ar fi păcat.
Mult noroc îți doresc. Xoxo.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Atunci nu sunt prieteni.

| a răspuns:

Aha, da da. Sunt total de acord cu afirmatia de mai sus, nu contest si nu pun la indoiala. Este pus si punctul unde trebuie, este corecta. Dar totusi, unde este intrebarea? Ce vrei mai exact?

| a răspuns:

Oo doamne... te referi la cei de pe site? pai tu pui atata suflet aici?
daca dai un raspuns corect si poti ajuta de ce sa faca misto de tine? inseamna ca sunt persoane lipsite de bun simt, o zi faina si nu uita ca virtualul e un fel caca. pufi

| a răspuns:

Sunt oameni toxici. Scăpa de ei, mai bine esti singur/a decat sa ai genul asta de "prieteni".

| a răspuns:

Prieteni putini sunt, restul sunt calatori.

| a răspuns:

Nu îi mai ajuta niciodată fii la fel că și ei