anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi am tinut in gura o tigara cam 10 secunde da n-am tras din ea am tinuto doar ca sa-mi faca un prieten poza ca sa o sperii pe prietena mea ca fumez dar nu am tras din tigara. dar nu inteleg dupa ce am lasat-o din gura de ce imi putea gura a tutun? ca n-am tras in piept.Credeti ca ma afectat?

6 răspunsuri:
| Candice a răspuns:

Pai gura normal ca-ti putea a tutun pentru ca ai tinut-o in gura. Si cand stai langa cineva care fumeaza te imputi. Si daca erai atent si mana iti mirosea pentru ca ai tinut-o in mana tongue N-are cu ce sa te afecteze, unii fumeaza de ani de zile si n-au nimic.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Noo...oh go on

intr-adevar se ia repede mirosu depe tigara

da...nee.stai linijtit smug

| TheVampireDiaries a răspuns:

Daca ai tinut-o in gura atunci cred ca e normal sa miroasa

| N0name_7278 a răspuns:

Nu te-a afectat.
Gura a mirosit a tutun deoarece ai tinut-o in gura.happy
Ea miroase totata Nu doar daca tragi oh go on.
Deci n-ai dc sa-ti faci griji.

| Linda100 a răspuns:

Pai iti miroase gura a tigara pentru ca ai tinu-to in gura, daca tii o ceapa cojita in mana 10 secunde nu-ti miroase mana a iute?
Sunt sigura ca nu te-a afectat nu are de ce, daca nu ai tras nu-i nici o problema dar nu prea are ce-ti face un fum mic, dar SA NU TE APUCI DE FUMAT! Ca Doamne fereste te afecteaza atunci.
Stai calm asta nu e nici o problema. Bafta. Pa-pa

| LittleAnca a răspuns:

Nu cred, dar daca te-a afectat o sa afli chiar u singur. Si tie gura iti mirosea a tutun pentru ca fumul acela tot iesea si s-a raspandit.