anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum sa mă impact cu o prietena ( amica, nu iubita ) cu care n-am mai vorbit din luna Mai.a fost vina amândurora ( povestea e lunga ) dar cred că mai mult a fost vina mea deoarece n-am mai vorbit cu ea și nu i-am dat nici o explicație de ce am făcut asta. Știți cumva cum sa mă impact cu ea? ( Ce să-i scriu pe Facebook? )

Răspuns Câştigător
| angelcore a răspuns:

Daca erati genul mai hipster si copii tipici mileniului, dai tag in meme-uri happy
dar pe bune acum, daca vrei poti sa faci si chestia de mai sus, dar eu iti recomand sa ii trimiti simplul mesaj cu „ce faci?„ si de aici te descurci, mai intai sa aflati ce ati pierdut, in timpul in care nu ati vorbit, din viata celuilalt. vorbeste cu ea ca cu o prietena, nu o fosta prietena. fi deschis si incearca pe tot posibilul sa nu fi ciudat cu cearta voastra, e evident ca vrei sa faca parte din viata ta, spune-i asta.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Scrie-i ca vrei sa vorbiti! Ca iti pare rau ca s-a rupt relatia, ca iti doresti sa fiti prietene din nou si ca este vremea sa vorbiti si sa clarificati lucrurile.

| danay72 a răspuns:

Ar fi bine daca ai vorbi cu ea fata in fata. Cereti scuze si vorbeste sincer despre sentimentele tale. Aplica proverbul tot ce vreti sa va faca voua oamenii faceti-le si voi la fel.