| Xdreaper21 a întrebat:

Daca iubita zice ca vrea sa ii ofer ceva foarte semnificativ pentru amandoi cat mai curand
La ce se refera?
Ea are 17 ani iar eu 19(ea face 18 iar eu 20 la anul)
Dau funda

14 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Probabil ăsta a fost modul ei de a te pregati psihic pentru o relaţie care va implica şi sex!
Sau poate vroia să te facã sǎ înţelegi că trebuie să scoţi banii de la ciorap că ea nu mai suportă sărăcia!
(Adevărul e că vrea pullă şi tu eşti bâtă!)

| Xdreaper21 explică (pentru mudokins78):

Am destui bani si nu mai vreausa fiu bagat in coruptie de minori si/sau alte lucruri din astea
Am patit si nu mai am eu chef sa afle parinti si sa ma denunte la politie fara ca fica lor sa vrea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca se refera la inele de logodna.Mai in gluma, mai in serios orce fata/femeie vrea sa se stie in siguranta.

| Xdreaper21 explică (pentru anonim_4396):

La asta ma gandeam de ceva vreme si vream sa astept sa faca 18 ani sa o cer de majorat

| mudokins78 a răspuns (pentru anonim_4396):

În siguranţă de ce anume?
Nu e femeia pe picior de egalitate cu bărbatul? Atunci care siguranţă?
A venit vremea să mai fie şi viceversa. Dacă îmi oferi siguranţă te iau de soţie, dacă nu, alta!

| andreeahtml a răspuns:

Vrea un cadou mai simbolic, ceva ce o sa va aduca aminte și peste 5 ani de aceasta perioada. Îți sugerez 2 lănțișoare cu inițială sau poate o data importanta pentru amândoi.

| Xdreaper21 explică (pentru andreeahtml):

Cum ar fi ziua in care m-am pus in genunchi in fata iei sa o intreb daca vrea sa iasa la o intalnire cu mine?
Nu mai facusem asta pentru nimeni nici in gluma

| ClaryAdeleMorgensternFairchild a răspuns (pentru Xdreaper21):

Da, asta e un gest destul de romantic probabil vrea tot ceva de genul asta. Poate vrea totusi un cadou dar te sfatuiesc sa ii scrii o poezie sau sa organizezi ceva special decat sa ii cumperi ceva. Banuiesc ca i-ai mai cumparat lucruri pana acum. Oricum trebuie sa fii original

| andreeahtml a răspuns (pentru Xdreaper21):

E cam ciudat laughing după părerea mea nu trebuie sa te "înjosești" pentru nimeni, indiferent de cate sentimente ai avea pentru ea. Suntem în 2017, lucrurile trebuie sa vina de la sine, nu sa faci tu anumite lucruri pentru a determina ceva anume

| Xdreaper21 explică (pentru andreeahtml):

Am iubit eu fete dar pe ea ca pe nimeni alta

| Xdreaper21 explică (pentru ClaryAdeleMorgensternFairchild):

Da ii cumparam lucruri la comanda extrem de scumpe doar din banii mei munciti

| ClaryAdeleMorgensternFairchild a răspuns (pentru Xdreaper21):

Pai fara suparare dar cred ca s-a saturat de chestiile astea. Poate e genul careia chiar nu ii pasa de bani. Incearca sa faci tu singur un cadou pentru ea

| Xdreaper21 explică (pentru ClaryAdeleMorgensternFairchild):

Ok
Nu ma supar chiar nu as mai vrea sa cheltui asa mult

| StiflersMom a răspuns:

Daca tie-ti pare mai romantica, inseamna ca "semnificativ pentru amandoi" semnifica ceva simbolic. Daca e mai panarama, mai dupa distractie catusi de putin vrea ceva semnificativ valoros. Eu as merge pe prima varianta, dar oricum, ce ne intrebi pe noi, intreaba-o pe ea, fata! Trage-o de limba, cu cat o are mai mare cu atat mai bine pentru tine happy