Mai usor mergi frumos pana la acel ''SERVICE'' le explici situatia, apoi daca nu o sa te inteleaga le mai explici inca o odata, apoi mai mult ca sigur nu o sa te bage in seama.
In momentul acela scoti fraza asta :
- Ori imi da-ti alt telefon pe care sa il pot folosii ori o sa iasa rau, chiar nu are rost sa ne complicam.
E cel mai simplu daca nu te rezolva nici cum, daca ai o dovada sau un bon, intri pe net si ii inscrii la protectia consumatorului apoi daca e chiar necesar suni si la biroul ANPC si spui ce si cum apoi incep verificarile. Bafta! O sa ai nevoie ca in Romania cam asa merge treaba.
In primul rand, de ce ai dus telefonul acolo, ca era stricat si trebuiau sa-l repare, asa-i?
Ei bine, ducandu-l acolo, este evident pentru tot omul normal la cap, ca l-ai dus de stricat, deci, nu ti l-au stricat ei, ERA STRICAT DE TINE!
Ca nu l-au putut repara, asta este o alta poveste, pe care ei o pot dovedii foarte usor, fiind atat de stricat incat au incercat, dar nu s-a mai putut repara.
Nu stiu cum ti-a venit ideea de a da pe cineva in judecata...
Dar ai nevoie de vreo cateva mii de lei care-ti prososesc, poti incerca sa-i dai in judecata, dar te asigur ca nu ai nici o sansa de castig!
Pai eu l-am dus la ei doar să îmi schimbe display atâta după ce mi-a demontat telefonul a rupt o banda care face legătura din telefonul și display și cine are vină? Eu că l-am dus acolo sau ei că nu au fost atenți când la desfăcut? Și în plus de asta a și recunoscut că este de vina. El