Ideea ta de cum sa rezolvi problema e cea mai proasta. Mergeti toti 3 la un psiholog. Daca reusiti sa va adunati toti pe treaba asta pe jumate e rezolvat. Trebuie doar sa va doriti sa va fie mai bine, sunteti o familie ca sa va fiti de sprijin nu de dusmanie.
Am mers si la psihiatru man, aia care isi urasc slujba, ei iti spun cum e bine sa o iei in viata si ca familia te iubeste, chestii de genu, nu, familia imi spune ca degeaba traiesc, nu ai cum sa vorbesti cu ai mei, nu erau asa, totul s-a schimbat in viata mea din septembrie 2016 si vad ca inca vrea viata sa ma doboare.
Nu e caz de psihiatru din prima, eu am zis psiholog. Daca ai fost la unul sau altul si a vorbit doar cu tine era cel mult unul care si-a cumparat diploma. In absolut orice caz de acesta un dr adevarat va cheama pe toti 3. Tu nu esti singur si nu te intelegi cu tine, unde sunt 3 oameni e cum e un mecanism de 3 roti dintate care trebuie sa functioneze toate la fel dar nu o fac. Pentru a descoperi unde e baiul nu poti uitandu-te doar la una. Datoria doctorului e sa asculte pe fiecare ce-l doare, sa vada de unde se intrerupe semnalul si sa va ajute sa gasiti puntea de comunicare - Asta e tot secretul. Fiecare fiebe in el cu capacul pus, ceilalti nu vad de ce si cum fierbe desi sentimentele interioare pot fi bune, si atunci e clar ca fiecare nu stie unde si cum sa puna umarul. Daca in casa 3 oameni au raie degeaba se trateaza fiecare cand ii place, trebuie sa o faca toti odata.
Ok, mersi mult! Imi poti spune cum sa fac asta? Ma trezesc pe la 13 si nu stiu, e si bunicamea in casa, o baba cu parchinson care se baga oriunde sa faca numai rau, sa ma duc eu sa vorbesc sau cum, crede-ma ca nu stiu!
Prinzi un moment mai prielnic si deschizi discutia.
Părinții tăi au avut necazuri și tu, ca să-i faci fericiți, te-ai apucat de fumat și de drame?
Pune mâna și învață, că mai târziu o să regreți.
Exact ca psihologul, a da, ai vreo 41 de ani si copii acasa si nu te gandesti ce e in mintea lor!
Nici 20 nu am.
Ți-am spus aia pentru că și eu am fost copil problemă și acum îmi pare rău.