| Alex_Palade_1945 a întrebat:

Salut TPU,eu si colegii mei am fosti pedepsiti sa stam o saptamana cu totii in clasa,fara sa avem voie sa iesim din clasa, am nevoie de niste jocuri pe care sa le facem si un truc pentru skanderberng

1 răspuns:
| sonya a răspuns:

Hei,

La skandenberg nu ma pricep, dar iti pot da niste idei de jocuri: clasicul tomanap, ce incape intr-o valiza, bolț (va asezati toti intr-un cerc si stabiliti un sens si incepeti sa numarati. Primul care incepe spune 1 si se continua tot asa pana la cifra 7. In loc de sapte cel la care a ajuns numaratoarea trebuie sa spuna bolț. Cand spune bolț, se schimba sensul si se continua cu numaratoarea, 8, 9... La toti multiplii de 7 trebuie sa se schimbe sensul si sa se foloseasca cuvantul bolț. Cei care gresesc, decideti voi ce sa faca).
Adevar sau provocare, mai e si jocul mafia care e putin mai complicat. Iti las aici sa citesti regulile jocului http://gorobic.com/mafia-joc-psihologic. E foarte fain si addictive.
Mai sunt avioanele:), un alt joc era cu desenul unei palme si in ea cineva punea numere cate incapeau, apoi fiecare se uita pe foaie si spunea celuilalt sa caute un nr. In timpul cat se cauta un numar, celalalt facea liniute. Cel cu cele mai multe castiga.

Cam atatea stiu care sa nu implice prea multe chestii.