Ce sunt Animeurile?
Sunt seriale animate (sau desene animate pe episoade) asiatice (de obicei japoneze) care pot reflecta atât viaţa reala dar care, de cele mai multe ori sunt bazate pe ficţiune (adică cu reîncarnări sau diferite tehnici de luptă ca şi în Naruto).
Apropo, cred că Naruto e cel mai bun exemplu de Anime.
Privind problema cu persoanele care îi iau peste picior pe colegii tăi: sunt de părere că fiecare are dreptul să vizioneze ce vrea.Animeurile pot fi captivante şi de obicei chiar sunt şi probabil că cei care comentează nu înţeleg ceea ce fac.Probabil şi ei vizionează ceva despre care chiar ar trebui să se comenteze
De ce râd alţi oameni? Asta doar ei ştiu şi e cel mai bine ca doar ei să ştie pentru că cei care râd fără motiv au nevoie de medicamente
Nu conteaza ce vizioneaza, dar cei care nu le respecta optiunile sunt prost educati.
Animele sunt niste desene japoneze. Cei care rad probabil ca ii cred ciudati pe cei care vizioneaza. Nu stiu sa aprecieze. Sunt niste prosti.
Esti sigur? datorita oamenilor ca tine s-a ajuns la acceptarea casatoriilor homosexualilor, e groaznic...
Animele sunt desene japoneze si sunt foarte dragute. Cei care isi bat joc sunt niste copii needucati fara pic de respect.
Serios? Dar viata se cladeste pe himere sau pe realitati? Vor trai, se vor alimenta din subsanta desenelor animate sau din viata aceasta? Ca sa te mentii pe orbita destinului, trebuie sa stii ce vrei si ce merita trait...
Depinde de optiune, care poate duce spre bine sau rau, dar daca continui sa-ti pierzi timpul cu desene animate, devii o specie umana uscata, fara menire...
Pai da aici ai dreptate... sunt si anime precum Yaoi (gay), si alte prostii, dar nu trebuie sa judecam oamenii dupa desenele la care se uita, fiecare cu ce i place e fix problema lor, viata lor.
Pai da, dar te rog sa nu incurajezi sau sustii aceste absurditati.
Nu le incurajez nici nu le sustin, mi-e indiferent, dar eu nu ma comport cu persoanele care se uita la ele rau, nici nu ar trebui sa se comporte cineva asa.
Ma,copilas,ai grija cum vorbesti eu nu ma uit la desene animate, Naruto, sau tot felul de prostii...
Eu cred că azi te-ai trezit prost dispus pentru că eu nu am făcut altceva decât să dau un răspuns adecvat întrebării.În plus, răspunsul nu era adresat către tine.Comentarii?
Nu faci o distinctie corecta.Nu as accepta casatoriile intre homosexuali, dar nici nu as duce vreun fel de propaganda impotriva lor.Cine are dreptul sa-i judece? Poti sta deoparte de ce nu-ti place, dar a lupta impotriva convingerilor cuiva, altfel decat cu propria parere, asta e groaznic.A viziona animeuri inseamna o anumita stare mai...copilareasca.Si asta nu e de condamnat.Adevarata dovada a educatiei o etalam ATUNCI CAND PUTEM ACCEPTA CA SUNTEM DIFERITI SI AVEM DREPTUL FIECARE LA OPTIUNI SI MANIFESTARI PROPRII, ATATA TIMP CAT NU LE IMPUNEM FORTAT CELORLALTI.
Copilas,in primul rand ai grija la vorbe, caci sunt mai mare si te lipesc repede si vezi ca nu stii cum sa te exprimi corect.
Tu de fapt nu meritai sa-si piarda cineva timpul cu tine.Marlanii sunt greu de reeducat.