Buna. Manichiura respectiva se numeste "manichiura frantuzeasca".Iti lasi unghiile mari, iti poti taia pielitele cu foarfecuta, apoi le pilezi pe patrat, si cumperi benzi pentru manichiura frantuzeasca de la un magazin de cosmetice si set pentru manichiura frantuzeasca(2 oje:una de clore alba, iar una de culoare crem). Lipesti benzile pe unghii, in partea de jos, lasi partea crescuta a unghiei pentru a o vopsi cu alb su dupa ce ai terminat cu oja alba, lasi sa se usuce, apoi te dai pe toata unghia cu oja crem. Si asta-i tot. Bafta!
Buna! nu exista metode naturale prin care sa iti vopsesti unghiile.doar cu oja se poate.
Buna!
Metoda naturala? Spre exemplu,eu am unghiile foarte lungi si albe,in ciuda faptului ca ma dau cu toate'prostiile' de lacuri pe unghii Dar probabil ca ma ajuta ca beau zilnic lapte si mananc iaurturi,branzeturi,cam tot ceea ce contine calciu. Dar hai sa nu mai vorbesc despre mine
Deci,in concluzie,daca ai manca branzeturi si mai multe lactate,poate ca te vei putea apropia de unghii frumoase si sanatoase,poate chiar mai frumoase decat acelea,care nu sunt nici pe departe naturale,sunt french
Dar daca te referi la manichiura french,adica cum se obtine, ti-as sugera sa NU iti faci french`ul cu acele benzi ''contur'' sau cu pensula subtire de la lac cu care se fac modelele pe unghii, deoarece nu va iesi atat de bine.
Succes la gasirea metodei pentru unghiile perfecte pentru tine! :*
Cu oja alba la capatul lor, le lasi sa creasca si le tai patrat si dupa ce dai cu oja alba dai cu lac sau cauta o oja care ti-le face french. Am vazut eu la cineva, era de la o firma cosmetica care incepea cu "o...".
Adica french?
pai,le lasi sa creasca,le dai o forma dreptunghiulara, apoi dai cu oja alba mata doar pe partea care a crescut, apoi dai cu lac
Nu cred ca ati inteles.Ma refeream la unghia care a crescut.cum o fac sa fie alba.ca in poza.nu cu oja sau ceva de genu. vreau o crema sau ceva asa dar fara oja dau funda la cea care merge si are oo solutie buna
si mai explicita
stefantiby întreabă:
Monyyyyy întreabă: