Bună!
O melodie, ar merge asta,
http://www.youtube.com/watch?v=ZvlvrmnBAJw
Iar mesaj,
E ziua ta şi nu ştiu cum să-mi stăpânesc euforia, îţi urez La Mulţi Ani şi să trăieşti câţi Kilometri de autostradă are România!
Te pup!
1.
La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!
2.
Mesajele cu La Multi Ani sunt greu de facut, iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat.
3.
E ziua ta si nu stiu cum sa-mi stapanesc euforia iti urez La Multi Ani si sa traiesti cati Kilometri de autostrada are Romania
4.
Nu am stiut niciodata sa fac urari de La Multi Ani in nici o sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare
5.
La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
6.
La multi ani! Viata sa-ti frumoasa si colorata ca acest buchet de flori.
7.
Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa, multa sanatate, fericire. dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.
cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea
8.
Domnul sa-ti dea de toate
Bucurie, sanatate.
Viata sa-ti fie plina
De belsug si de lumina,
Noroc bun si La Multi Ani!
9.
La Multi Ani! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.
10.
O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La Multi Ani, prietenia noastra inseamna pentru viata mea... cei mai frumosi ani.
Melodie:Vama Veche-18ani s-au Adelina Brestoiu - 18 ani.
Sa ai o zi frumoasa!
Când sunt cu tine, timpul îşi numără clipele din 10 în 10 secunde, se grăbeşte parcă să ajungă undeva, punându-mi în braţe un "La revedere, dragă mea!", şi gonindu-mă către veacurile depărtate de tine. Ciudat, timpul le numeşte pe acestea din urmă tot cele mai lungi clipe, draga mea!
E suficient un zâmbet de-al tău şi inima îmi bate mai tare, un sărut de-al tău şi inima o să-mi ia foc, o mângâiere de-a ta şi norii să-mi fie prieteni! Sunt doar îndrăgostit!
Îmi lipseşte îmbrăţişarea ta, zâmbetul tău aninat de obraji, privirea ta pătrunzătoare! Îmi lipseşti tu în întregime şi liniştea pe care prezenţa ta mi-o aduce, mi-e foarte dor de tine! Te sărut dulce!
Un gând de-al meu ajunge repede la tine. Îi pun în braţe un dor mare şi multă dragoste. Acum ajunge mai greu, dar va sosi negreşit la tine şi-ţi va spune cât îmi lipseşti şi că de-abia aştept să te văd.
Mi-e dor de tine din ce în ce mai mult! Cum îmi las gândurile să zboare, cum îşi caută drumul cel mai scurt către tine şi mi-e bine!
Îmi e dor de buzele tale! Vreau răsfăţul mângâierilor tale! Te vreau pe tine!
Si aceasta este o melodie frumosa de dragoste in limba romana:
https://www.youtube.com/watch?v=gOxah3iz3jE