anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am facut un cont anonim de Facebook si am inceput sa injur si sa intreb cateva fete care au fost cu varamiu in generala daca mai sunt virgine(eram super mega plictisit). Pana la urma s-a aflat ca eu am fost tembelul si varamiu s-a certat cu aia. Nu facusem asta ca sa il despart pe varamiu sa il fac sa se certe cu prietenii lui doar ca era plictisit si am zis ca poate pot sa vb cu o fata si sa ma amuz. Mi-am cerut scuze i-am zis ca nu se mai repeta(mai pusesem o poza cu un prieten de al lui cum fuma maria pe Facebook dar privata) dar nu m-a mai iertat si mi-a dat block. Cum as putea sa imi cer scuze sa ma reinpac?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Am mai spus in nenumarate randuri, karma(destinul) se intoarce si-ti plateste cu varf si indesat!
Din pacate, odata fapta facuta, poti sa te ascunzi si in gaura de sarpe, ca ai pierdut 2 oameni din viata ta, pe varul si fatuca aia.

Ideal este sa cuplezi creierul cand vrei sa faci farse, ca te pot afecta mai mult decat iti poti iamgina.
Daca nu stii cum te pot afecta, incearca sa-ti imaginezi cum ar fi, sa fii tu in locul aceluia care-i faci farsa, daca ti-ar place sa fii injurat, daca ti-ar place sa ti se vorbeasca asa, si vei intelege ce-i bine sa faci in viata, si ce nu si mai ales de ce nu-i bine.
Din punctul meu de vedere, ar fi idoti amandoi daca te-ar ierta, si s-ar impaca cu tine.

| WaterDrop a răspuns:

Mai cere`ti scuze de cateva ori si incearca sa-l ajuti cu ceva pe viitor.Arata`i ca poti fi o persoana serioasa pe care se poate baza si ca ceea ce ai facut acum a fost o simpla joaca imatura.

| Mihaela_Anna_1997 a răspuns:

Upss! daca eram in locu varului tau nu te iertam nici o data!
incerca sa te duci la el acasa. sa stai mai mult prin preajma lui. invita-l la o bere. vorbeste cu prieteni lui si cerele scuze pentru ce ai facut!