Eu ca baiat cred ca ala asteapta ocazia sa o F**a asa ca ar face bine sa nu se combine cu el. acum treaba ei. Bafta!
Pai daca nu se cunosc fata in fata sa nu puna sentiment in relatie deoarece daca tipul va cunoaste o tipa din orasul sau si o va lasa si normal ca apoi dupa o prima relatie esuata se va simti in alerta tot timpul nesigura deci nu o lasa sa se indragosteasca pe mess ca eu am cunoscut o persoana in realitate dar ea s-a mutat si nu am putut tine relatia la distanta si numai eu am avut de suferit...asta e ce zic eu
Categoric nu ar trebui sa o lasi sa poarte o relatie la distanta sau pe mess cum vrei tu sa ii zici..in calitate de prietena incearca sa o faci sa inteleaga ca nu e bine... scoate tu afara la un suc cu prieteni de ai tai si zii sa fie doar amici cu tipul respectiv
Daca e o relatie la distanta, mai bine renunta. relatiile astea nu tin, pentru ca o sa apara neincrederea si gelozia, iar in timp unul din ei poate sa cunoasca pe altcineva iar celalalt o sa sufere
Eu zic sa refuze Deoarece relatiile la distanta, nu merg :d.[stiu asta].Sa isi gaseasca un prieten cu care sa se intalneasca mereu.:* Fata in fata o.o. Poate acel baiat cu care tasteaza ea, sa nu arate poze cu el
Si sa fie un psihopat.Si iti dai seama ca ala, ar vrea s-o cunoasca fata in fata
So. Dupa cum am tastat mai sus. Poate e un psihopat si vrea s-o f**a.
Done.Thanks.:*
Mariana123stoina întreabă: