Leag-o frate de pat, ca sa fii sigur ca nu vine nimeni sa ti-o fure, ori stai acasa si pazeste-o!
Sa te desparti de ea. Oricum ai incredere zero in ea asa ca relatia nu are niciun rost
Daca e sa te insele, te va insela mai devreme sau mai tarziu.
Nu trebuie sa-ti bati capul, daca se intampla vara aceasta, ia partea buna, economisesti timp, timp pe care-l poti folosi intr-o alta relatie sau, oricum altfel ai vrea tu.
Pai ce te face sa crezi ca iubita ta va face acelasi lucru? Sa sti ca o relatie este bazata pe incredere dar tu nu ai deloc in ea. Te-a inselat ea vreodata a dat semne ca nu te mai iubeste? Daca nu eu zic ca fata asta e foarte tare si tu este tantalau ca nu ai incredere in ea. Daca totusi esti super ingrijorat si sigur ca o sa te insele, desparte-te de ea n-ai ce sa faci. Ca sa nu te mai bantuie gandul asta vorbeste deschis cu ea spune-i ce ai pe suflet si roag-o ca in fiecare zi sa va vedeti pe video daca altfel nu se poate. Multa bafta
Nu dar ea este oleaca cam prostuta nu proasta prostuta
Adica pica usor intr-o capcana
Incredere eu am in ea in alti baieti nu am incredere mai ales ca taicasu lu iubitamea nu ma prea place si daca vine cu un prieten acasa prieten nu altceva si taicasu si maicasa il place vor vrea sa le faca lipeala sa zic asa si ala daca are intentii tu ce crezi ca va iesi?
Oricum mersi de sfat
anonim_4396 întreabă: