| cinevaeue a întrebat:

Salut TPU! Sunt un baiat de 18 ani si va cer sfatul. De vreo 2 luni sunt impreuna cu o fata, ea este ok se comporta frumos si toate cele insa simt ca nu sunt pregatit sa am o relatie din cauza antecedentelor cu fetele si ma simt inca imatur de a ma atasa prea mult pe plan sentimental as vrea sa pun punct relatiei insa nu stiu ce este de facut. Ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Bucura-te ca ai găsit una " slefuita "! Marea majoritate au arfe si bagabonteala in cap! Visează la Feti frumoși, musculosi infipti in scaun de BeMeWeu sau la un Irinel simpatic + 60 care sa le întrețină! Dacă nu ești vreo materialista penibila care sa toace bani pe cluburi, saloane atunci e o.k!
Bine nu in mod exagerat! Au si cuburile & frumusețea rostul lor dar unele profita cu nesimțire de $$$ finantele băieților!
Ce e aia 2 luni de relație? După vreo 6 mai vorbim! Analizează si vezi dacă face actorie sau e pe bune fata faina!

| MistarGoGu a răspuns (pentru MistarGoGu):

Dacă nu ESTE o materialista penibila
. scuze! Robotelu a înțeles altceva si pune cuvinte aiurea in text!

| darrio2007 a răspuns:

Mai mentine relatia cu ea cateva luni sau mai mult si poate iti vei schimba ideile.
Ai sa-i dai cu piciorul si apoi ai sa te vaiti pe aici, ca altii, ca nu isi gasesc si ei pe cineva cu care sa intemeieze o relatie.

| Violleta2022 a răspuns:

Baiete, eu zic sa iei o puaza de cativa ani pana mai cresti, fiindca acest comportamnet de "nepregatit" este datorat imaturitatii tale, de aici si dezamagirile pe care le prevezi, findca nu vrei s aoferi nimic si evbidnet nu ai ce sa primesti din cealata parte.
Mai amana cativa ani pana te maturizezi si intelegi cum stau lucrurile cu fetele, fiindca acum ai mentalitate de 14-15 anisori.