| Lernix a întrebat:

Salut tuturor. O sa spun pe scurt: Am terminat facultatea si parintii mei ma tot bat la cap sa imi gasesc o prietena. Problema este ca mie nu imi place nicio fata. Si NU SUNT GAY! Va asigur ca nu am tentatii homosexuale. Nu stiu ce am insa toate fetele mi se par cumva... nu stiu cum sa zic. Trebuie sa si zic ca sunt un tip sociabil. Ma plimb prin oras, cu prietenii sunt foarte amabil (nu fumez, nu beau, nu injur, nu ies noaptea). Problema este ca imi plac fetele mai civilizate (poate problema asta este). De cate ori am fost la o petrecere, nu am vazut fata care sa nu bea, sa nu fumeze, sa nu injure. Si stiu ca exista deoarece cunosc doua care le-am avut colege de clasa si spre rusinea mea am incercat sa le fac curte, insa nu au dat nici cel mai mic semn de interes.
Daca as putea sa imi conving parintii ca nu vreau acum sa imi gasesc prietena.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Salut!
In primul rand poti sa le spui ca este viata ta, nu a lor.
In al doilea rand, ce iti pot spune eu, este ca imi place cum gandesti. Insa problema la tine (pe care ai si descoperit-o deja) este ca tu esti un baiat mai cu capul pe umeri, care nu accepta orice fata, mai ales la varsta asta unde ar cam trebuie sa-ti gasesti pe cineva cu care sa-ti petreci tot restul vietii.
Insa ia o vorba de la mine si te rog sa o spui si parintilor tai. Mai bine ramai singur toata viata decat sa stai langa o proasta. Fa-i pe parintii tai sa intelegea ca nu ai gasit pe cineva la fel ca tine (inca). Adica tu nu poti suporta pe una care bea si care fumeaza. Langa o persoana de genu', mai ales ca e si fix opusul tau, tu NU POTI FI FERICIT. Mai ales sa ai o familie cu o persoana de genul asta. Deci le poti explica ca :
1. Nu accepti orice fata. Tu vrei una mai cuminte, desteapta, serioasa, etc.
2. Nu e obligatoriu sa-ti gasesti pe cineva. Deci. poti trai si singur.
3. Mai bine singur decat langa cineva care nu e ca tine si langa care nu esti fericit si nu poti forma o familie cum doresti tu.
4. Sau. poate nu simti nevoia de a avea o prietena. Si le mai poti spune ca tu nu trebuie sa-ti gasesti o prietena asa. ca-ti spun ei.
Daca gasesti acea persoana potrivita pentru tine, bine, daca nu, tot bine. Sper ca ai inteles ce vreau sa-ti transmit. Sus ai si,, ideile principale". Cand vorbesti cu parintii tai, le dezvolti si fa-i sa inteleaga.
Mai vreau sa-ti zic un lucru. Nu-i lasa pe ei sa-ti caute jumatatea. Ceva gen, sa-ti zica ei :,, hai fiule vino aici sa-ti fac cunostinta cu cineva" Ar fi o chestie... mmm nu tocmai normala, sau nu stiu ce sa zic doar ca ar fi cam grabita situatia. In orice caz, nu ar fi ceva de bine. Mai bine caut-o tu sau lasa-o pe ea sa te gaseasca happy. Daca totusi simti nevoia sa ai pe cineva langa tine, cauta acea persoana, daca nu, poti sa ramai singur ori tot restul vietii, ori pana simti nevoia. E alegerea ta. Mult noroc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca are vreo relevanta faptul ca ai terminat o facultate, din cate observ, esti imatur.
Nu vrei o relatie si basta.Parintii trebuie sa iti accepte si respecte decizia.
Fii barbat,explica-le ca nu te intereseaza momentan o relatie,ca pui accent, deocamdata, pe cariera sau indruga-le orice motiv vrei.
Probabil, nu le place cand te vad singur.
Vorbeste cu ei, te vor intelege intr-un tarziu.

| Melisa939282828172 a răspuns:

Te ai gandit ca poate nu cauti acel tip perfect de fata pentru tine in locul potrivit? Ce ar cauta tipul de fata civilizata,care sa nu fumeze sau bea la o petrecere? Nu cred ca daca nu vrei o relatie, automat esti imatur. Cred ca ar trebui sa discuti cu ai tai si sa le spui ca atunci cand te o lovi dragostea, atunci o sa te doara. (Mda nu are sens ce am zis in ultima parte, asta e, trecem peste )

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Nemessys):

Deci cât de adevărat este tot ce ai spus... Dacă i-ai fii spus treaba cu mai bine singur decât lângă o proastă si lu taică-meu da asta e alta discuție. Oricum foarte bun răspunsul serios îți spun.