Daca vei sta sa analizezi tot ce spune lumea... vei ajunge nebun! Uita-te in oglinda; daca-ti place ce vezi si te simti confortabil, atunci tu si hainele sunteti OK! Nu lua in seama ce spune X sau Y despre tine fiindcă nu stii pe ce criterii ti-a facut acea remarca! Fii tu insati, restul sunt povesti! Numai bine!
Am patit sa imi cumpar haine si sa nu le port ca nu ma simteam confortabil in ele, nu ca nu le placea altora
Nu trebuie sa te gandesti la altii atata timp cat tie iti plac si sunt confortabile nu ai de ce sa iti faci griji. Oricum nu ai cum sa ii multumesti pe toti pentru ca gusturile nu se discuta...
Tie iti place tot ce poarta altii? Nu conteaza parerile altora, fiecare cu gusturile lui. Mie imi cam vine sa-mi bag ace in ochi atunci cand vad papuci cu blana sau incaltaminte cu talpa de 5 cm dar e fix problema lor ce poarta, nu trebuie sa ne indeplineasca nimeni preferintele stilistice si nici noi nu trebuie sa le indeplinim pe ale altora.
Da, am cumparat unele articole de imbracaminte pe care am ezitat sa le port pentru ca stiam ca o sa atrag atentia - mi-a trecut in scurt timp si le-am purtat pentru ca imi placeau mult. ^^