Incearca lucruri noi in relatie, fa ceva ce n-ati mai facut. Adu inapoi entuziasmul. Ea poate incepe sa se plictiseasca. Insa stiu, e foarte frustrant cand tu esti unicul care incearca sa schimbe ceva si sa faca lucrurile ok.
Pai..si eu mai sunt asa din cand in cand..este ...are o faza mai proasta..intreaba ce are..cum se simte..sigur are ceva si nu vrea sa iti spuna..incearca sa o intelegi pentru un timp..trece doar printr-un moment mai dificil..fii langa ea..chiar daca nu iti spune.
spune-i te iubesc chiar daca ea iti spune rar
sper sa reveniti la cum ati fost cat mai curand
Poate ca să schimbat, poate are ceva pe suflet sau poate dorește sa se despartă de tine si nu știe cum sa facă asta.
Cu rabdarea treci si marea! Asa zice o vorba din popor. Fetele sunt uneori foarte greu de convins ca esti "baiatul ideal". Este bine sa ramai afectuos cu ea si sa o lasi sa se convinga de persoana ta. Nu insista sa tragi de la ea complimente sau declaratii pentru ca nu faci altceva decat sa o " obligi" sa te minta. Insa, fetele devin foarte afectuoase si iubarete cand sunt alintate, iubite si li se acorda atentie. Tie iti trebuie putina rabdare cu ea, nimic mai mult.
Zi frumoasa!
M da...nu stiu ca vb deschis orice ak sincer nu stiu...