| TheDrink a întrebat:

A venit o fata in cartier care e din Austria vine in fiecare vacanta ma rog. Eu am 15 ani ea are 14. Mi.a zis ca ii place un pic de mine pentru ca sunt dragut si placut in sensu de iubit nu de pritenie. Am intrebat.o dc doar putin si a zis ca ne cunoastem de o sapp. Eu o stiu de mai de mult de ls biserica dar nu stateam atunci sa vb cu fetele. Ma rog si o iubesc mult si ce credeti ca ar trebui sa fac sa lupt pentru ea? Oricum cand voi fii mai mare peste 3 ani pot sa ma duc in Austria prin niste prieteni de la biserica. Ma rog abia a avut curaju sa imi spuna ca ma place putin. Voi ce credeti ca ar trebui sa fac.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Omule, fata a zis ca te place. Nu e de ajuns? Alții lupta pentru fete care nu or sa se uite niciodată la ei... dacă și tu o placi spera ca intr-o zi o sa fiți împreuna.

1 răspuns:
| StiflersMom a răspuns:

Lupta, lupta pentru ea, lupta cu peretii, lupta cu scaul de box, lupta cu dintii. Asta-i cea mai faina lupta, mai ales cand te lupti cu proprii dinti, numai atunci poti sa ajungi la adevarata victorie!

Glumesc...

Sfatul meu e sa nu te mai agati de iluzii de astea. Du-te la ea cand o vezi data viitoare si zi direct in fata ca si tu o placi si vrei sa fi impreuna cu ea. Daca merge, bine, daca nu merge, oricum nu ai nimic de pierdut, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa o pierzi. Doara nu crezi ca o sa stea asta sa te astepte pe tine 3 ani sa vin de la 1500-2000 de km distanta? Asa cel putin, daca zice ca da, ai mai multe sanse sa aveti o aventura placuta. Oricum ar fi e adevarul, daca zice ca nu, e dur, dar e adevarul, daca zice ca da, e placut dar e adevarul. Oricum ar fi e mai bine decat sa traiesti cu framantari si cu iluzii de astea.
Mai ai si alta varianta. Devin-o barbat cat mai devreme, baga-ti picioarele in fetite de astea, si agata tot ce prinzi si cand prinzi. E greu uneori, dar dupa ce dai de gust, incepe sa-ti placa. In felul asta o sa stii sigur ca nu stai tu dupa fundul femeii. Mai ai cel putin 10 ani pana sa te pricopsesti cu una, asa ca traieste-i ca se duc.