| Qwertyuop2389 a întrebat:

Am o intrebare, mai profunda asa.Eu pana acum voiam medicina, pentru ca eu de mic aveam atlasul de anatomie in mana si imi placea sa citesc despre toate lucrurile acestea, mereu cautam informatii cand aveam vreo durere, de spate sa zicem, pe internet.Iar eu retineam de fiecare data boli si informatii din acestea.Imi placea.Ba chiar stiu si majoritatea oaselor, anumiti muschi din corp, si mie mi-a placut mereu chestia asta.Am ajuns in clasa a 10 a, a inceput sa ma pasioneze efectele speciale, explozii, si imi place sa fac chestia asta, am facut si pe Youtube, sketchuri, cu impuscaturi, si ma pricep cat de cat big grin (va las un link :https://youtu.be/LHM9HBa89bc de curiozitate daca vreti sa va uitati) si nu stiu ce sa fac.Am cautat acum niste pagini numite "Cum sa iti gasesti vocatia"sau cv de genul.Si am vazut ca ideea e ca trebuie sa faci ceea ce ti place sa faci acum, dar eu unu nu stiu ce sa mai cred.Nu sunt o persoana careia i-a placut sa invete sau sa citeasca, doar la biologie si la chimie, alea chiar imi plac.Ideea e ca ce as putea sa fac, sa continui cu medicina? Sau sa vad ce fac cu efectele speciale? Sunt confuz, si as vrea sa stiu ce credeti si voi!
Multumesc anticipat! Cel mai bun rasp primeste funda!

1 răspuns:
| vampyremisa a răspuns:

Sincer, noi iti putem da doar sfaturi, nu spune ce sa faci. Eu initial nu voiam sa aud de medicina, si iata-ma studenta... Este extraordinar ca ti-ai gasit atat de diverse pasiuni. Te felicit. Inca mai ai timp. Daca vrei poti sa mai vorbesti cu studenti la medicina, sau sa gasesti oameni care sa vorbeasca despre cum fac ei si cum se simt cand fac efecte speciale. Nu te gandi la cati bani vei face, ci la ce ti-ar placea tie sa faci, ceva de care sa nu te plictisesti si care sa nu te faca sa renunti.