| rateu a întrebat:

Am o problema sa zic asa, vorbesc cu o fata de 2 luni cam asa si imi place de ea, vorbim in fiecare zi, i-am spus ca imi place de ea, dar faza este ca s-a despartit recent de iubitul ei cu care a avut o relatie de 2 ani si a spus ca momentan nu mai vrea nicio relatie pana nu isi revine si vrea sa fie sigura ca o sa fie o relatie de durata.
Ce este de facut? Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
Dau FUNDA! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Ce sa fie de facut, iti cauti alta.

De fiecare data cand auzi replica asta sa nu mai stai pe ganduri, si cauta-ti alta, sau fa orice altceva dar nu o crede, fa misto pe seama ea, ai mai mari sanse sa fii cu ea asa decat daca stai si o consolezi.
Nu incerca sa o consolezi ca cel mai adesea o sa ramai de prost.
Si daca ai ghinionul sa se cupleze cu unul cunoscut recent in timp ce tu ai vorbit cu ea cum ai spus 2 luni, sa vezi atunci ce te oftici.

Daca o fata te place cu adevarat se desparte si de iubit si se cupleaza cu tine imediat dupa despartire, dar daca nu o face, e clar ca nu esti ce vrea ea.

Daca te ia cu prostii de astea e clar ca nu esti ce vrea ea, si te tine asa, in asteptare, in caz de nu-si gaseste altul mai bun, asa ca mai bine nu-ti pierzi timpul cu o tipa care te pune pe locul 2, poate nici pe ala.

Daca ma crezi bine, daca nu, aia e, o sa te convingi singurel.

Am auzit si eu replica asta de 2-3 ori la randul meu, doar ca eu aveam lucruri mai importante de facut decat sa o consolez, mi-am vazut de treaba, si ironia face ca de fiecare data cand auzeam asta in scurt timp respectiva se cupla cu altul.

1 răspuns:
| Stef98 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa astepti. vei merge ca un pansament pentru durerea fetei, daca a tinut la ala atunci asteaptate sa ma vorbeasca despre el. Mentine o prietenie frumasa cu ea, este important sa aiba destul timp pentru a inchide orice legatura cu trecutul intelegi tu.