Ce sa fie de facut, iti cauti alta.
De fiecare data cand auzi replica asta sa nu mai stai pe ganduri, si cauta-ti alta, sau fa orice altceva dar nu o crede, fa misto pe seama ea, ai mai mari sanse sa fii cu ea asa decat daca stai si o consolezi.
Nu incerca sa o consolezi ca cel mai adesea o sa ramai de prost.
Si daca ai ghinionul sa se cupleze cu unul cunoscut recent in timp ce tu ai vorbit cu ea cum ai spus 2 luni, sa vezi atunci ce te oftici.
Daca o fata te place cu adevarat se desparte si de iubit si se cupleaza cu tine imediat dupa despartire, dar daca nu o face, e clar ca nu esti ce vrea ea.
Daca te ia cu prostii de astea e clar ca nu esti ce vrea ea, si te tine asa, in asteptare, in caz de nu-si gaseste altul mai bun, asa ca mai bine nu-ti pierzi timpul cu o tipa care te pune pe locul 2, poate nici pe ala.
Daca ma crezi bine, daca nu, aia e, o sa te convingi singurel.
Am auzit si eu replica asta de 2-3 ori la randul meu, doar ca eu aveam lucruri mai importante de facut decat sa o consolez, mi-am vazut de treaba, si ironia face ca de fiecare data cand auzeam asta in scurt timp respectiva se cupla cu altul.
Eu cred ca ar trebui sa astepti. vei merge ca un pansament pentru durerea fetei, daca a tinut la ala atunci asteaptate sa ma vorbeasca despre el. Mentine o prietenie frumasa cu ea, este important sa aiba destul timp pentru a inchide orice legatura cu trecutul intelegi tu.
AndRei110gGg întreabă: