| Qwertyuop2389 a întrebat:

Imi cer scuze pentru categorie, dar n am gasit una mai relevanta, asa ca am zis sa pun intrebarea aici.Aseara am visat ca o tarantula musca o broasca testoasa iar aceasta tipa, si dupa ceva timp a murit.Ce ar putea sa insemne? Am citit o gramada de pagini din acestea pentru vise, dar tot nu am gasit ce am vrut.Am incercat sa interpretez de unul singur dar nu sunt foarte sigur.Mai ales, ca astazi ma intalnesc cu o fata de care imi place, si are sa imi zica mai multe lucruri, si eu sa ii zic ca o plac. Daca aveti vreo idee, nu ezitati sa o spuneti! Cel mai bun răspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| BotezanDaniel a răspuns:

Bună.În psihologie,visul reprezintă ceva dinainte,dorit,imaginat,interpretat. Poate însemna amenințare,teamă, frică, înșelăciune. Poate că ești înconjurat de prieteni eronați, bârfitori, și asta e clar din menirea egoiștilor, îngâmfaților.Caută să fii calculat, meditat, clar, concret în interacțiunea cu mediul social.Răspuns cãștigător? big grin

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acesta este un vis ciudat. Poate insemna că iti e frica sa nu gresesti la intalnire si sa nu o dai in bara.
Sfat:Fii tu insați!
Funda?