anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele meu este Cristina, sunt în clasa a 8-a,sunt blondă închis, culoarea ochilor mei e albastru închis, sunt înaltă, slabă... În fine...
Sunt cam ciudată. Adică, diferită. Asta cred eu.La școală sunt nesigură pe mine, mă încurc tot timpul, nu am cuvintele la mine... Dar când sunt acasă sunt genu' ăla de fată care se uită la Codrin Bradea, IOBAGG, Mișu și Ionică, DoiDegeaba, Mo și foca.Nu sunt acel gen de fată care stă prea mult pe Facebook sau Instagram... Ascult Rap + hip-hop ( Migos, 6LACK ).

M-am schimbat de când am fost transferată la o altă școală...

Cum pot " echilibra " situația? Adică să fiu între cele două " personalități "...

Răspuns Câştigător
| FrateleTedur a răspuns:

Sa stii ca nu esti ciudata. Dupa cum te-ai descris, pari genul de fata diferita de norme, si sa stii ca asta e foarte atractiv, daca stii sa te pui in valoare. Ai incredere mai multa in tine, nu incerca sa le iei comportamentul/stilul celorlalte fete. Fii tu insuti. O sa auzi si cuvinte de lauda, si comentarii rautacioase. Asa e lumea. Si eu sunt clasa a 8a, si la fel ca tine, sunt mai retras si mai "ciudat". Mi-ar placea sa te cunosc mai bine. Poate mai vorbim in privat etc. Oricum, sper ca ti-am dat putina incredere in tine. Nu e nevoie de fundawinking

| anonim_4396 explică (pentru FrateleTedur):

Mulțumesc mult! Mă bucur că sunt apreciată într-un fel sau altul!

2 răspunsuri:
| Xelon a răspuns:

Nu ai nevoie sa echilibrezi nimic.
E foarte bine asa cum esti,nu trebuie sa te comporti intr-un anumit mod doar pentru ca ceilalti o fac, o sa gasesti oameni care sa te aprecieze asa cum esti si cu bune si cu rele, deci nu iti mai fa griji, daca totusi vrei sa faci o schimbare in comportamentul tau poti sa o faci, dar numai daca o faci pentru tine nu pentru altii.
Ai grija de tine.