| OchisoriAlbastrii a întrebat:

Vorbesc cu mai multe fete,iar una dintre ele pana nu a vazut ca m-am imbratisat cu o fata nu se imbratisa cu mine,iar de atunci mereu ne imbratisam.Poate insemna ceva asta?
a II-a : vorbim de o perioada mai lunga,i-am promis printr-un pariu ciocolata,iar ea da mereu buzz pe mess crede ca ma enerveaza laughing.Este putin timida cand ma vede,iar cand vorbesc cu ea mereu zambeste, iar a III-a cand i-am zis de patratele zicea de amant in gluma si de dormit la ea acasa. Poate sa ma placa vreuna sau vor doar caterinca? Dau funda! big grin

Răspuns Câştigător
| Scintilla a răspuns:

Cred ca cel mai bine incerci sa o cuceresti pe cea de a doua, cred ca ai cele mai mari sanse, a treia e clar ca daca il inseala pe actualul ce o va retine sa te insele si pe tine si prima poate face faza cu imbratisarea doar pentru ca o faci si cu altele, de obicei fetele vor mai mult decat faci cu restul nu vor egalitate intre ele si restul atunci cand ele te plac.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

prima te place si a doua fata te place dar de a treia nu stiu ce sa zic, nu cred ca e de tine

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Pai nu stii sa le intrebi? Astepti tot ele sa-ti dea mura in gura?
Intreaba-le, fa si tu un pas, ceva.

| DeKoniec a răspuns:

Primele 2 te plac, fi sigur de asta...dar a-3-a din cate am citit, te vrea doar la pat