Nu stiu asta, dar intr-adevar nu mai exista prieteni adevarati.In lumea asta nu intalnesti vreun prieten sa iti fie adevarat, sa nu spuna secrete, sa nu te barfeasca, sa nu te invidieze.Nimanui nu ii convine sa fie vazut mai slab ca tine, pentru ca daca esti bun vei fi mereu dat la o parte.Pe toti ii leaga numai banii, popularitatea, ma rog chestii de astea.Acum mai nou numai baietii si pustoaicele de 11-12 ani isi dau talente si figuri (cel putin mie asa mi se pare).Ai vazut ca atunci cand vrei sa ii spui vreunui coleg/cunostinte ceva,iti pui mereu intrebarea in sine : „Bai,dar daca spune ceva?", iar din asta rezulta ca nu iti este prieten adevarat, pentru ca daca ar fi nici nu ai mai sta pe ganduri.
Nu stiu de ce lumea este asa, adica eu el putin nu as trada, pe bune vorbesc, adica daca cineva are incredere in mine, cine sunt eu sa ii spun secretul? Daca nu imi apartine, nu il zic si nici nu prea ma intereseaza atat de mult acel subiect.Parerea mea!
Multa bafta!
Din cauza vremurilor...acum toata lumea face ce vrea din cine vrea si nu este pedepsit..asta e concluzia mea
funda?
Te intrebare o simpla chestie sunt genu de baiat serios care rade la glume da nu zambeste la oricine nu face ce zice oricine tie ti se pare k *?
Ca ce?
Buna Andrei.La faza cu gen gay nu stiu ce sa iti raspund.Dar sunt total de acord cu tine ca in ziua de azi nu mai exista prieteni adevarati.Eu chiar ieri am fost tradat de cel mai bun prieten al meu.Asta este...Dar cel mai bun prieten chiar exista acel om care sa nu te tradeze sau sa te lase la greu.Iti doresc sa gasesti aceea persoana.Succes