Am avut un baiat de care mi-a placut fara sa ii vorbesc.Am crezut si sperat ca o sa intru in vorba cu el o data dar dorinta mea sa spulberat in momentul in care l-am vazut cu una.Nu a mai durat mult si mi-a trecut de el si cand am zis ca am uitat mi-a scris el si m-a chemat la suc dar aveam acum eu prieten deci...
Buna! Eu sunt fata si iti pot oferii cateva indicii ce te pot ajuta sa iti dai seama daca fata respectiva te place sau nu.
1) daca te place, va incerca sa vorbeasca cat mai mult cu tine, pe scurt va incerca sa gaseasca chestii pe care le aveti in comun.
2)daca te place, vei observa ca atunci cand vorbesti cu ea isi aranjeaza destul de des parul ca sa arate bine in fata ta.
3)de obicei, fetele vorbesc cu prietenele lor cele mai bune despre baieti, asa ca daca tie chiar iti place de ea, ii poti marturisii prin intermediul prietenei ei, care iti va spune daca ai sanse sau nu.
In cazul in care o fata nu te place, ea te va evita, nu se va interesa prea mult de tine, chestii de genu'.
Acum, daca o fata are prieten, nu este obligatoriu sa stie toata lumea, asa ca inainte sa faci primul pas, asigura-te ca nu are iubit, nu vrei sa o pui intr-o situatie dificila.
Tu esti prea timid, nu vrei sa faci primul pas. Am inteles, insa daca nu risti, nu vei stii niciodata. Eu zic sa incerci (incercarea moarte n-are). In cel mai rau caz, vor afla colegii si se va vorbi 2 zile despre asta, dupa care se va uita. Macar vei stii si tu si nu iti vei mai face iluzii. Nu stiu, poate iesii ceva frumos. Eu spun ca merita sa incerci!
Sper ca te-am ajutat!
Anamariasddjjjo100 întreabă: