Acum am ajuns sa fumez sperante...Si am ales negrul din atatea nuante!![]()
Stiu ca am gresit, si acum platesc. Sunt nevoita sa pierd ceea ce iubesc! Dar totusi sper ca ma vei ierta
Aminteste-ti am facut parte din viata ta!
De multe ori mi-a spus ca ma iubeste.Si doar la mine se gandeste. Poate asa ti-a spus si tie. Dar a facut o mare prostie! Sunt siguar ca nu ne iubea pe niciuna
Si noi ca prostele ii credeam minciuna![]()
Uitarea vine in timp... Dar nicioadata definitiv!
Degeaba ma privesti cu ura. Mereu o sa fiu mai buna. Mai bine l-ai linisti pe prietenul tau...Caci intoarce capul dupa mine mereu!
Acum crezi ca te iubeste pe tine. Dar nu e deloc asa. Mai intai m-a iubit pe mine. Tu ai luat ce nu-mi trebuia![]()
Degeaba crezi ca ma oftici. Cand vorbe frumoase ei ii zice. Degeaba crezi ca sunt geloasa. Uita-te putin la mine, chiar nu-mi pasa![]()
Tu nu ai fost nici primul dar nici ultimul din viata mea... Dar esti singurul care as vrea sa se intoarca, CANDVA![]()
Din toata durerea mea.
Voi face fericirea ta![]()
Iar lacrima ce-mi cade pe obraz.
Te va scapa pe tine de necaz!
Vorbele care candva m-au ranit!
Pe tine te vor face fericit![]()
Iar tristetea ce-o am acum pe fata![]()
Iti va aduce tie noroc in viata!
Nimeni nu te stie. Mai bine ca mine:X Eu cat te cunosc. Nu te recunosc![]()
Din tot ce-a fost. Nu vreau sa uiti nimic. Fara niciun rost! Gandeste-te la mine un pic!![]()
Totul astazi a ramas doar o tacere
si un suflet trist
mi-e tare greu!
Acum pentru tine sunt o straina... Oare eu am fost de vina?
M-ai mintit tot timpul petrecut... Dar nu mi-am dat seama si te-am crezut![]()
Privirea ta ma minte... Dar inima ce simte?:X
Daca mi-ai fi spus de la inceput, astazi nu am fi ajuns doi straini sub acelasi cer![]()
Nu stiu de ce, de ce inca mai gresesc! Tu de mine nu mai stii, eu te iubesc! Nu stiu de ce, inca sufar pentru tine! Cand tu ti-ai batut joc de mine!![]()
Pe tine te ignora. Pe mine ma adora!:X Pe tine te-a mintit. De mine e indragostit:X
Stii ce? Paaaa...nu te baga... Daca nu e treaba ta!![]()
Mi-ai soptit ca ma iubesti. Si la mine te gandesti. Dar mereu tu m-ai mintit. Si la alta te-ai gandit!
Ai fost odata doar al meu. Acum te are ea, nu te mai am eu![]()
Vreau un nou inceput! Vreau de fapt sa te uit![]()
Sper ca te-am ajutat:*oricum toate is compuse de mine![]()
te pup!
OOodesOOo întreabă:
MariusDSarghe întreabă: