| ThisGirlIsForYou a întrebat:

Statusuri.Va rog.Mersi mult :*. Dau funda.

3 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Sall. Cu indiferenţa ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ţi convine dar încet, încet, calc pe urmele tale. Şi abia acum vezi si tu că indiferenţa doare. "

2) "Poate’h ca am aiere’n cap,dar asta e problema mea.Nuh poţi să ma suporţ?Asta ii problema th’a.Nu ma cunoşth’i?Nu mai comenta.Ai grija de viaţa tha nuh de-a mea’

3) Am invaţat că oricat mi’ar pasa mie,altora nu le pasa:-J

4) Ei, n`au haru sa copieze originalu`

5) "Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!"

6) Te crezi in stare să mă poţi judeca? Înceară, dar mai intai fă o analiza având ca subiect de studiu persoana ta!
7) Moartea nu e trista. Trist este faptul că mulţi oameni nu trăiesc cu adevarat.

8) :X [~_~] See the world in a pink way [~_~] :X

9) Ma respecti,te respect.Ma iei cu vrajeala,te iau cu vrajeala.Ma ataci,ma apar.Ma urasti,nu te urasc.Si stii de ce? Pt ca ceea ce pe tine te caracterizeaza,pe mine nu ma defineste.

10) Faima existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti.

11) °• Lasa’ma cu textele ce nu ma intereseaza.Lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza.•°

12) Lasati`ma sa fac si bune si rele ,dar sa stiu macar ca sunt greselile mele.

13) Am muzica in suflet si`n gand.Trec prin toate oriunde, oricand.Muzica e in sufletul meu si va fi aici langa mine mereu.

14) Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.

15) Curajul nu inseamna absenta fricii, ci puterea de a merge mai departe in ciuda ei.

16) Te gandesti,Aberezi,Trezeste’te,prea frumos visezi.

17) Lasa timpu sa treaca,poti sa faci treaba sa mearga.Nu te grabii,vei reusi.

18) Vreau o viata nouaa!Si de restuuu` caramele!

19) Ca orice copil exista moment in care nu intelegi ce se petrece.

20) La locul potrivit,la momentul potrivit,MAGICUL se intampla.

21) Fii pur si simplu SURD cand cineva iti spune ca nu`ti poti realiza visele.

22) Un zambet e ca 1000 de cuvinte.

23) Teoria zambetului:Ingerii nu plang.

24) Realitatea bate platourile de filmate.Viata`i frumoasa si fara efecte speciale.

25) Viata`i frumoasa.Asta cand o privesti din unghiul potrivit!

.26) Chiar daca unii nu ne lasa sa traim,privim inainte si ironic le zambim

27) Cand cuvintele esueaza,Muzica vorbeste.

28) Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?

29) Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.x

31) Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu "PRIETENI".

32) Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

33) Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.x

34) Chiar dk el nu o sa-mi mai spuna " noapte buna" sau p strada "buna",am prietene care ma suna sa-mi spuna " Fata,esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o suna ":-J

35) [♥]Am capul printre norì , daR de aici este o panorama supebaaaa. [♥]

36) Hai sa fugim, sa evadam # Hai sa plutim, sa zburam # Hai sa zambim, sa visam # Hai sa traim si sa uitam!

37) Acorda-ti tie primul loc, NU greselilor! Nu spune stop, chiar daca te simti sufocata.Invata ca in orice rau exista si un pic de bine! Invata sa ai grija in primul rand de tine!

38) Am prea multe defecte,in fata acelora care se cred "PERFECTE".

39) Traiesc o poveste si visul e culoare !

40) Educata de destin,simt mult dar arat putin.

41) Hai sa refuzam Orice rOl pe scena regretelOr!

42) #º"Hai sa privim cu ochii inchisi`ce nu am avut curaj sa privim vreodata ! "º#

43) Spui ca nu mai sunt la fel, ca m`am schimbat,dar de fapt n`ai ajuns sa ma cunosti cu’adevarat.

44) Traiesc intr’oO lume de vis,in care thotu e permis.

45) Nu te teme niciodata de umbre, ele arata doar ca exista lumina în apropiere!

46) Nu am nevoie de prieteni falsi,detest sa tin langa mine numai oameni lasi!

47) Poate m`am schimbat sau poate doar m`am saturat .

48) º " Ce tot le pasa pe cine iubesc?! Ce tot le pasa cu cine vorbesc?De ce imi spun cum sa traiesc?E treaba mea cum ma imbrac si doar a mea cum sa-ti vorbesc."º

49) º"Din 10 prieteni,5 sunt adevarati si la o problema inca 2 fac pasi."º

50) Cu zambetul pe buze si cu capul sus voi ajunge intotdeauna unde mi-am propus!

51) Nu te schimba.Urmeaza’ti visele.Nimeni nu te poate opri, Nu ceda orice’ar fi.

52) º"Uita tot ce`ai pierdut, tot ce`ai vrut, tot ce n`ai avut , uita timpul ce`a trecut.Orice sfratsit e un nou inceput.:-x"º

53) Am nevoie de cineva,da n’am nevoie de Oricine,eu am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!, :X "

54) ºAzi ´ open y0ur`º eyes ;;] ´, ºexact ca`nº filme b-) ´ . Caº daca ´ nu te vedeº nimeni ´ Tuº p0tsi ´ sa vezi ´ pe 0ricineº =p~

55) * Nu conteaza ce a fost ,ci ce va fi de` acu` nainte *

56) Lumea v0rbesjte ´ pr0stii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte ;-j ´, Numai ´ tu p0tsi ´ vedea dinc0l0 ´ de cuvinTeee! ;* ´

58) Sj e normal sa fiu aSa cand de la cei dragi , in loc de sfaturi auzeam "Treaba ta ce faci"!

59) ___[]~[:*]~ CeI cAre mA cRiTica si Ma inVidiAza ~[]~___Vor dOAr sa mA scHimBe___PenTru cA vAD in miNe cEEa cE Ei nU vOr Fii niCioData [!]~[:*]~[]___

60) Nu am pacalit niciodata pe nimeni. Eu i-am lasat sa creada ce vor . S`au pacalit singuri !

61) Prietenii pe care`i am aqum p lnga mine,m`ajuta,ma indruma s fac doar lucruri bune.Nu i`as lasa,nu i`as schimba pentru nimic [Sa schimbe prietenii pentru unii e un tic]

62) ` Si n`am sa uit. Cu ele am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu ! • `

63) • Nu sunt perfecta, dar de ce m’as schimba cand prietenii ma iubesc si asa? .•

)•64) •Eu nu sufãr de nebunie,me bucur de ea in fiecare minut

65) >Suntem piesele perfecte dintr`un joc de shah pervers unde nu exista reguli si toti merg pe interes []

66) Pune stop cand te streseaza.Spune`i ca exagereaza.Nu`ntelege?Spune`i "PA" si se calmeaza

67) Ea? Ea este fata care candva adora sa stranga raze de soare intr-un borcan si in zilele ploioase sa le arunce prin jurul ei.

68) Si imi amintesc "ii am pe ai mei cu mine" Orice`ar fi "cu ei e un pic mai bine"

69) Este atât de schimbată;x! Exact qum ai zis tu ca nu o să fie vreodata!"

70) Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, doar punct!:X

71) иü мẫ ¢®ﻉží íη §†ªяє? иí¢í ø þ®σßℓﻉмå.иü мǻ ©яєđ иí¢í έü.Ъ® ƒєяﻉ§н†є`†з Ðﻉ žíüª íи ¢ª®є ø §å þяíиđ †üþξü

72) • Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schitzeze un zambet atunci cand esti trist.

73) • Zambeste, chiar daca ai sa cazi, chiar daca soarele apune si azi.

74) • Lumea asta te distruge, te induce in eroare, fura tot si apoi fuge, te raneste si te doare!

75) Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu .

76) • Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii, asculta bataia vantului .

77) • Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta, dar cand pleci din locul in care ai trait, sa ti se simta lipsa.

78) • Si ce usor e sa zambesti, cand ai incredere-n ceea ce esti

79) Si maine e o zi si maine voi zambi. Chiar daca mi-e greu.Voi zambi mereu.

80) • Intotdeauna pregatita pentru raul care vine, intotdeauna fericita daca treaba merge bine.

81) • Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri.Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri.
82) Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit!

83) Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare.

95) ;x plαng ιn ħoħotє dє rαs , dαy єvєrydαy . αuzι bєy.[ !? ]. ħєy ! ‘

96) Decat sa le dau satisfactie
Celor ce vor sa ma vada cazand !
Mai bine. ma daram singura ;]
Sh`o sa cad razand ! =]

97) # Timpu` se scurge`n [RELUARE] . =X

99) Mi`e dor de inocenta ce caracterizeaza orice copil
Cand facem cate o prostie scapam intotdeauna subtil

100) Nu mi-am atribuit un rol care sa le placa.Mereu cand am fost trista am zis ca o sa treaca!
" Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusî sa-ti mearga mintea "
" E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini… "
" Punctul G la femei se gaseste la sfarsitul cuvantului SHOPPING! "
" Cand ai suflet RAU in tine atunci esti privit mai BINE ! "
" Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar… "
" Viitorul e trecutul la prezent….dar trecutul ramane trecut caci prezentul stii sigur k va schimvba un viitor care a fost deja… "
"Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau! "
" Un cerc de prieteni nu se face cu compasul… "
" Nu exista ganduri rele doar idei iesite din comun laf el cum nu exista nici un gand bun pe care sa v-il spun… "
" Nu exista nu-mi place sa beau… beau fara sa-mi placa ! "
" Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi… "
" Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea… "
" Spuneti ca nu m-a suportati dar v-a uitati la mine de parca mi-ati fi fani… "
" Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda… "
" Pentru orice femeie dorita de majoritatea barbatilor exista cel putin unul deja plictisit de ea… "
" Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit. . "
" Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci…
" Fiecare iubire are un balcon ca Romeo si Julieta, pe care mai tarziu se intind rufe… "
" Pe cine nu il lasi sa moara nu te lasa sa traiesti… "
" Nu-mi mai dati sfaturi… stiu sa gresesc si singura! "
" Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti! "
" E o alta zi in care mi-am pierdut ideea, moralul e la pamant si marijuana e cheia… "
" Lasa timpul sa treaca ca sa faci treaba sa mearga… nu te grabii… vei reusi! "
" Cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate… "
" Ca sa poti sa iti depasesti instinctele, trebuie sa stii sa iti controlezi vointza! "
" Cei care te critica nu v-or decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata ! "
" Nici tu nu te cunosti, candva ve-i fi surprins de tine ! "
" Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde,ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le ! "
Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului
"
Numai dupa invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare… "
" Din lipsa de experienta m-am oprit la atat ! "
" Cand ii bate norocul la usa, lenesul se plange de… prea mult zgomot ! "
" Eu sunt bogat, dar nu ma consider fiindca imi lipseste esentialul… "
" Daca vezi pe cineva fara zambet……da-i unul de al tau… "
Primul semn de senilitate este sa crezi ca le sti pe toate… "
Cel cu limba prea ascutita risca mereu sa-si taie singur beregata… "
" Adevarata valoare a unui om este: cat l-ai pretui daca ar pierde tot ceea ce are… "

*Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

*Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don’t carry knives.)

*Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare…

*Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)

*Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor. (A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future.)
*O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt. (A friendship that can end, never really began.)

*
*Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.

Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate

Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange !Capul sus sunt alaturi de tine !Dar nu exista acel prieten Te ridici singur si pleci!
Am prieteni ft multi,care-mi sunt dusmani tacuti!Cine e destept sa-nvetze,prietenii au multe fetze!

As vrea sa vad in viitor, dar n-are rost… Stiu ca nu o sa mai fie ce a fost!

N-ai sa ma vezi plangand.plangand in urma ta
N-ai sa ma vezi venind cersindu`ti dragostea…

mi-am luat privirea de la geam,acum sunt indiferent. nu mai vreau sa vad nimic, vreau timpul sa curga lent. mi-a ajuns cat am vazut, cred ca e suficient!

Unde gresesc? Nu stiu. Cred c-am inceput sa omit aparenta tot cautand esenta si luptand sleit cu dependenta.

Am invatat ca dupa altu tot un altu vine.Aceleasi replici.Acelasi "Te iubesc"…Acelasi rand "Mi`e dor de tine Te doresc"…!

Nu mai am cuvinte mari, e o mare de tacere. In plina noapte plec de tot fara sa-ti spun la revedere

Cine te vrea, te cauta. Cine nu. NU! Ce e asa greu de inteles?

Mai bine plec sau nu…Mai bine pleaca din mine…Esti doar o pata imbacsita in cuvantul"prietenie"

Nimănui nu-i pasă dacă eşti trist, aşa că ai putea la fel de bine să fii fericit

Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci, ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci.

" M-ai facut sa cred in tine, in iubirea ta… m-ai facut sa, ma gandesc zi si noapte la tine… acelasi lucru-l fac si acum chiar daca tu ai plecat… Te astept… Vino… ! "
" Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet,ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine… "

" De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu…. De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu… "

" Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima,ti se goleste creierul…. "

"

" Iti vad lacrima pe obraz cum incet iti curge, zambeste pentru mine. Si ma jur pe viata mea ca voi face totul ca sa fie bine… "

"
" Fara tine ma sting… Ma hranesc doar cu nopti din trecut… Stelele plang in urma ta…Cum as putea sa uit… Cerul e trist… toate vb numai de noi… iar mie… mi-e dor de ochii tai… straight face"

" Dragostea se naste din priviri,creste pe buze si moare in lacrimi ! "

" Ori e alba, ori e neagra… inima mea mereu se-ntreaba…. daca am facut bine cand m-am indragostit de tine… "

" Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face… "

Dragostea e ca vopseaua unei masini.se obtine treptata, din mai multe straturi iar dupa ce este aplicat si lacul se gaseaste cineva care sa o zgarie….

Aseamenea unui zambet se ascunde mii de lacrimi… "

Hai invata sa treci peste,viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste !

Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu . da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau !

Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar,nu te-ai gandit . pentru.` mine mai existi oare?
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE !

regrete , lacrimi sau pareri , azi ai ucis ziua de ieri , si ai ingropat ziua de maine !

cand nu o sa mai fiu,poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.

Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…
Tine-ma aproape de sufletul tau si gîndeste-te ca într-o zi ai sa te trezesti si ai sa realizezi ca ai pierdut un diamant în timp ce tu te chinuiai sa alegi pietricelele…
Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise
Viata e data sa fie traita si curiozitatea sa fie pastrata vie. Niciodata, pentru nimic in lume, sa nu intorci spatele vietii.
***uneori viata nu doar ca bate filmul ci ii traseaza un scenariu rupt din cele mai triste drame
Sa iubesti, inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.

Daca as amaneta un gram din dragostea mea pentru tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva…

Esti cel mai dulce vis al meu. Te iubesc pana la cer si inapoi de un infinit de ori.

Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !

As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!

Gandeste-te la cel mai dulce lucru, inmulteste-l cu infinit, aduna o eternitate si vei stii cat imi lipsesti.
Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna.

Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine? Dar poimaine? Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Credeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine?

Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului… saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut… atat de mult te iubesc.

De Ziua indragostitilor vreau sa-ti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final!

Nu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri… pe care doar iubindu-te le pot descoperi.

.

!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!

Nu-mi trebuie o zi anume ca sa-mi deschid inima, asa cum nu-mi trebuie nici soare pe cer ca sa-ti vad zambetul.

Daca vrei sa-mi masori dragostea mea pentru tine, iti spun ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea.

Valentine’s Day a strans in ea un intreg anotimp de dragoste. E vremea sa gustam impreuna din fructele coapte si rosii.

Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce ma faci sa fiu, cand sunt cu tine.

Daca ar creste cate o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, ti-ar trebui toata ziua si tot nu ai ajunge la capatul gradinii de flori. Asa ca mai bine ma chemi sa ne plimbam amandoi.

Am sufletul in mana ta tu trebuie doar sa`l cresti…viata are gust placut atunci cand stiu ca ma iubesti…

funda.:d:d:d?

| lenutza001 a răspuns:

El ride. Ea plinge. El o inseala. Ea nu crede. El o ignora. Ea il iubeste. El o lasa. Ea sufera. El se intoarce. Ea numai este