Poate ai alocatia bagata in banca acolo ar fi destui bani ca sa ai un i5 gtx 1080 si ceva blaca de baza la alegere si 1tb sau chiar mai bun desigur daca nu s-a scos de acolo deloc
Adevarat dar nu stiam ca se poate sa-i scot acum credeam ca abia la 18. A sa vorbesc cu mama sa vad ce pot face cand ajung in Iasi deocamdata is la bunici in vacanta!
Imi pare foarte rau baietel, dar chiar nu poti face bani la 13 ani, pentru ca nu te poti angaja nicaieri si nu poti repara ceva fara licenta.
Faptul ca stii cum arata un PC si te mai pricepi sa butonezi, nu inseama ca sti calculatoare si nu ai cum sa-ti iei un job.
Faptul ca esti mai bun decat un copila dde 5 ani, sau decat un mos de 70 de ani, nu inseamna ca esti expert sau ca ai habar.
1.Nu stiu diar sa butonez acolo ceva ma rederam prin reparat sa reinstalez windiwsol sa instalez drivere etc.
Nam spus cas expert am spus ca ma pricep sau ai sarit partea aia ca sami scoti ochi acum?
Cati din astia o sa ai... 1-2 maxim. Le iei 10 lei le strici mai tare calculatorul si cam atat. Asa ca la varsta ta tot parintii raman baza
Taci dracu din gura ca parintii mei is noobi la tot ce tine de IT si tehnologie. Taicamiu spunea sa numi pun windows 10 dar merge mult mai bine ca 7. Hai sa vedem care e mai bun la PC-uri ce vrei skipeul sa facebookul? Skipe=Andrei Vacareanu FB=Vacareanu Andrei
Hai sa ne batem in programare vrei?
poate in niste configurari de servere de mysql sau nginx pe linux.
Ce zici?
Daca ai gradina cu diferite fructe/legume le poti vinde undeva la piata, in fata blocului, ce stiu eu?! La fel ai putea face cu niste haine ramase mici, nefolosite sau niste jucarii/obiecte din casa. Mult noroc!
Nam gradina stau la bloc chiar daca as putea creste rasaduri in camera mea degeaba
Poți cumpăra suc la doi lei și vinzi cu un leu paharul sau poți să faci curat in toata casa pe 10-20 de lei.
Când începi școala cere-le parintilor tai bani cu scuză că mergi la magazin și strange-i.
Cristian2026 întreabă: