Daca nu iti place iubirea, concentreaza-ti ura spre persoana respectiva si iti va trece, dar nu vad un motiv pentru care sa vrei sa te scapi de fluturasi, e nemaipomenit, as vrea sa am senzatia in fiecare zi...
La mine e nasoala.Nu e ceva gen, ohh, ce m-am indragostit.Ascult musica, si orice as asculta ma intristeaza.DEobicei se intampla cand plac pe cineva, iar el nu.Dar el ma place, suntem impreuna de o luna si ma tot chinuie gandu...Ma tot suna SCURT sa-mi spuna ca ma iubeste si altele, apoi byeParca anumit! Numa sa ma framante.Maine ne intalnim, dar mor pana maine.Nu pot dormi si pun pariu ca ma mai suna ca nici el n-are stare
Si cand vede ca ma agit incepe sa rada incet
Tu ce simti de fapt la fluturasii astia?
Ei, e una sa fii bucuroasa ca te intalnesti cu cineva si sa nu ai rabdare si asa mai departe si e alta sa nu ai incredere ca persoana respectiva va sta langa tine mai mult timp si ti-e frica sa nu ramai ranita. Asta justifica dorinta ta de a scapa de fluturasi. Mie de obicei la situatii de genul asta imi trec instant, daca am fluturi (desi nu am avut des pentru ca nu vorbesc in fiecare zi cu alta fata sau chestii de genul) in momentul in care respectiva nu da de inteles ca are o atractie SUFLETEASCA pentru mine, amin, a plecat, pentru mine nu mai e neaparat frumos.
Sper ca te ajuta
Fluturasii aia din stomac cum le spui tu sunt in realitate niste emotii de care poti scapa prin consumarea lor - masturbeaza-te sau pleaca de la locul in care apar fluturasii