Uite un site:http://ymstatus.com/ si http://sweety-things.weebly.com/
Si uite un status super:
De multe ori în viata ajungi sa te grabesti, si nu apuci sa vezi ce frumos poti sa traiesti
Ea a fost langa mine cand altii cautau doar scuze! Am invatat atatea, si am vazut cu greu.Ca prietena cea mai buna inseamna o a2-a Eu.
E de ajuns sa am incredere in mine, in ce pot sa fac ca sa fie bine. Poate intr-o zi iti vei aminti c-am avut odata grija de tine
Lasa ploaia sa vina.sa treaca.lasa cerul sa cada. Sfintii sa vada ca oamenii plang cateodata
Inca am suflet de copil care refuza sa creasca, Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta.
De cate ori vad visele cum se sfarsesc, de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce sihh` speranta moare ultima!
Ne ascundem dupa defecte ca faptele sa para perfecte. Scopul? Sa nu parem ceea ce oglinda vrea sa reflecte!
Tragem cu dintii de ce ne apartine, nu ne intereseaza de altii – ce fac, unde, si cu cine.
un copil prea mic intr-o lume prea mare, un copil prea cuminte intr-o lume prea rea, un copil prea dulce intr-o lume prea amara
E o poveste fara nume si fara autor, Scris cu parfum de aripi albe care se zbat in zbor
Nu ne-am nascut în puf, dar ne bucuram de viata. Putem zâmbii daca vrem, în fiecare dimineata!
Totusi mi-e dor de copilarie, mi-e dor de noi. Mi-e dor de zilele-n casa când afara erau ploi. Mi-e dor de tot ce-a durut si acum începe sa ma amuze. Caci amintirile îmi pun zâmbetul pe buze!
Nu! N’am stiut! Ca lucrurile bune, sunt bune doar la început
Ramâi copilul vesel indiferent de adversari, ca lumea e prea mica pentru atâtia oameni mari.
A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself.
Pacat ca ignoram pe cei ce ne adora si ii adoram pe ce`i ce ne ignora...pacat ca iubim pe cei ce ne ranesc si ranim pe ce`i ce ne iubesc.
Va veni odata vremea, cand in urma vei pricvi, ai vrea sa reinvie toate. nebunii si bucurii, dar trecutul se ascunde, nu mai vine niciodata. Doar...
Http://statusbun.com/
Gandeste-te la lucrurile pe care le-au facut altii si care ti-au inseninat ziua, iar apoi concentreaza-ti eforturile sa faci lucruri asemanatoare pentru cei din jurul tau.
La sfirsitul fiecarei zile, opreste-te putin si fa o mica evaluare. Daca in inima simti manie sau alte emotii negative, dale drumul. Rosteste o rugaciune, cerandu-i lui Dumnezeu sa le ia de la tine. EL se va ocupa de restul.
Daca ai intelege si ai crede cu adevarat ca nu ai fost adus in lume sa ajungi in varf cu orice pret, ci sa-l iubesti pe Dumnezeu si pe aproapele tau, nu ai fi invidios sau frustrat cand altii par sa ajunga mai sus cu mai putin efort.
Ca sa iti atingi scopul trebuie sa faci mereu ceva: orice ar putea sa te aduca putin mai aproape de el. Pasii mici sunt mai buni decat stagnarea.
Asteapta-te lalucruri ce survin pe neasteptate si chiar la mai mult de atat. Fii cu zambetul pe buze in ciuda problemelor si esecurilor, si in cele din urma vei iesi la liman, indiferent de situatie.
Poate ca nu vei reusi sa rezolvi problemele omenirii, dar ajutand chiar o singura persoana, devii o parte din solutie.
Alexandra_4020 întreabă:
PuFaRiNa007 întreabă:
Andreeyutzaaa întreabă:
razvanalex24 întreabă: