| anonimathebest a întrebat:

Stiu ca-i o cheste cam copilaroasa dar...
Am o problema cu o colega care ma enerveaza. Faza e ca acum cateva luni, mi-am luat o geaca cool.Desteapta aceea avea acelasi model de geaca, doar ca era pana la genunchi si era de baba. Mi-a zis cai-am copiat "stilul" luand acea geaca care avea si alta culoare(a ei eranegru si a mea bleumarin inchis). Acum, cand am venit la scoala cu telefonul pe care l-am primit de craciun. A zis ca i-am copiat teleonul cand eu habarnaveam ce **** de tel si-a cumparat.Acum tot imi spune "copiatoarea" cand eu n-am c opiat nimic.Stiu ca sunt niste prostii, dar ma deranjeaza. Ce sa ii spun? De evitat nu o vpi evita, vreau sa-i arunc o replica incat sa taca pe veci. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Marin23 a răspuns:

Ce poti sa faci arata-i ca esti mult mai buna ca ea si nu o baga in seama.
Iti zic eu ca indiferenta doare mult mai mult ca niste cuvinte, cum pe ea o macina invidia vrea sa iasa in evidenta in fata tuturor dar moare de ciuda cand cineva e mai presus ca ea...o fata penibila dupa parerea mea.
Nu o baga in seama fi tu mai buna ca ea cum ai fost si pana acumwinking

4 răspunsuri:
| tinaHd a răspuns:

Fi indiferenta cu ea si asta va fi cea mai mare "REPLICA"
:*:*

| MTC a răspuns:

Dai un capac

| TrollFace1234 a răspuns:

Evito si nu o mai baga in seama! Discuta cu doamna/domnul diriginte! App ce colega increzuta ailaughing)))

| Asaanii a răspuns:

Poi intai spune`i k tu ti-ai luat prima geaca aceea.si faza cu telu...nu are rost adica l`ai primit cadou.si totusi daca puii mei.comenteaza...nu stiu.zi mai intai cu frumi. apoi vezi tu:*