Pai depinde... de ex in prima zi sunt unii foarte rautaciosi care o sa zica fel de fel de lucruri negative la adresa ta ( eu port ochelari) dar tu trebuie sa ii ignori si astfel vazand ca tie nu iti pasa ei nu o sa mai aiba ce sa spuna sa te raneasca
, dupa un anumit timp toata lumea se va obisnui cu tine purtand ochelari:p [in cazul in care trebuie sa porti]
Pai depinde...
Eu port ochelari si sunt foarte mandra de ei, ii ador:X
In prima zi in care am venit cu ochelari la scoala, parerile au fost impartite:unii imi ziceau ca arat ca o tocilara, altii ca imi sta foarte bine cu ei.Acum toti s-au obisnuiti cu mine si nu le place cum arat fara ochelari.
Am purtat ochelari si fara sa am nevoie, pentru ca sora mea avea nevoie si am vrut si eu![]()
Acum mi-au crescut si mie dioptriile, trebuie sa-i port.
Oricum n-as iesi din casa fara ochelari, consider ca ma reprezinta.![]()
Acum chiar eu fac glume pe sema ochelarilor mei, iar glumele altora nu ma ranesc, chiar ma amuza![]()
De exemplu, intr-o ora de chimie, un coleg mi-a scris "ochelari la mana a doua"pe un dosar.
Am ras de n-am mai putut.![]()
Profesoara mea de chimie are miopie si e foarte atasata de "chiorii ei"(adica cei din clasa care poarta ochelari)
Daca trebuie sa porti ochelari, bun venit in grup.>
In primele doua zile toti isi bateau joc de mine ca aveam ochelari, dar acum toti imi spun ca imi sta bine cu ochelari
CIUDAT!
Eu port ochelarii,,:X
si oamenii pe care ii cunosk
sunt foarte ok cu mine:X
daca porti ochelari
nu tii fie rusine
de tine:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: