Mie personal imi plac baietii cu ochelari. Depinde si de persoana si de mentalitate si in plus nu ar trebui sa te intereseze parerea unor astfel de persoane.
depinde ce ochelari:d imi e imi plac aceia mai mari cu rama neagra
. sincera sa fiu mi se pare dragut un baiat cu ochelari:d...
Mie imi plac mult baietii cu ochelari:X mi se par inteligenti8-> dar nu-i suport daca is figuranti si daca au parul scurt:D mie una imi place asa ceva : http://farm4.static.flickr.com/3590/3609213936_ac3fc11f13.jpg
:D
Mda.eu nu port ochelari si sunt asa mai populara dar nu sunt cu nasul pe sus, dar ...intotdeauna exista un DAR.nu se spune nimic despre tipi cu ochelari dar prietenii vad in tine daca esti un tip de gasca sau un tocilar intr-adevar.
Esti tu sigur ca e din cauza ochelarilor te-au respins fetele pana acum? Eu spre deloc...
Cine a spus asta?) Adica daca esti normal si nu te comporti si vorbesti ca un tocilar nu are nimeni nimic cu tine
))sa ai ochelari nu inseamna sa fii tocilar
Sunt fata
Mie una mi'e indiferent daca poarta ochelari sau aparat dentar
in plus- este un baiat in scoalapoarta aparat dentar si doamne cand vad fetele cum se dau la el[am fost cu el] pff-
nu vad ce treaba au ochelarii cu personalitatea, infatisarea omului
pana la urma astia suntem noi -daca ma placi, ma placi daca nu, obisnuieste'te - pana la urma aparatul dentar se scoate si o sa arati de 1000 ori mai bine si ochelarii-hai sa fim seriosi nu ai vazut ca sunt in voga? toate vedetele de la hollywood poarta ochelari cu lentile transparente
tocilar nu inseamna sa porti ochelari, aparat dentar sau nu mai stiu eu ce. tocilar inseamna sa inveti pe de rost [cum cam toti facem o data si o data chiar daca suntem cei mai smecheri din parcare]
sper ca te'am ajutat
Si eu port ochelari dar sunt fata si pot spune ca sunt la fel de placuta ca inainte dar la baieti cred ca este altceva nu pot da o explicati cred ca tine de cat de "cool" esti, si ochelari nu te face "cool". eu asta cred ca e perceptia fetelor.
cocomero întreabă: