| Ionelovici a întrebat:

Sunt baiat si am 17 ani.Are ceva daca fumez 3-4 tigari pe zi?

9 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Normal ca da! Si chiar daca iti este bine acum, situatia s-ar putea inrautati peste ani, asta daca nu decizi sa lupti cu tine insuti si sa te lasi cat de repede poti.Succes!

| Wehrmacht a răspuns:

Da,are.Si eu fumez, am incercat sa ma las, ma lasasem, m-am luat iar ca asa am vrut...iti zic cateva chestii:

-Dependenta de Nicotina este in mare parte o scuza,fumezi ca-ti place gustul, d-aia unii nici nu fumeaza unele tigari, ca nu le place.
-Daca vrei sa te lasi nu este vreun truc special ca sa faci asta, pur si simplu nu mai fumezi.Cel mai greu este cand n-ai o ocupatie si stai ca prostu' sa te uiti pe pereti.
-Fumatul creste riscul de cancer de gura/gat/plamani, dar nu este 100% sigur ca o sa faci cancer sau alta boala.Depinde si de ce risc aveai pana sa te apuci de fumat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu are nimic, in cateva luni ajungi la un pachet oricum

| cristimihailov a răspuns:

De fapt faci un bine societatii: nu va fi necesar sa iti mai dea pensia.

Si cred ca si industria farmaceutica va fi extrem de fericita.

Si producatorii de tigari...

Doar tu si familia. Viata mai scurta. Dar na...

| mont a răspuns:

Principalul pericol e sa ajungi sa fumezi mai mult si dependent sa nu te poti lasa sau sa le reduci macar.

| Vlach a răspuns:

Normal ca da, lasa-te de fumat, mai ales de la 17 ani? ia o pastila ceva care te ajuta sa te lasi de fumat daca nu vrei sa-ti periclitezi viata

| ShadoWCrist a răspuns:

Din punctul meu de vedere ar trebui sa te lasi de tot de tigari.Indiferent cate fumezi tot iti sunt nocive.Lasa-te!

| Wukii a răspuns:

Logic.
Tu ce crezi?

| DascaluViorel a răspuns:

Salut.
E o problema si daca fumezi una pe zi,
Eu am 24 de ani si arat mult mai batran
din cauza tigarilor

Întrebări similare