Salut!
Normal ca da! Si chiar daca iti este bine acum, situatia s-ar putea inrautati peste ani, asta daca nu decizi sa lupti cu tine insuti si sa te lasi cat de repede poti.Succes!
Da,are.Si eu fumez, am incercat sa ma las, ma lasasem, m-am luat iar ca asa am vrut...iti zic cateva chestii:
-Dependenta de Nicotina este in mare parte o scuza,fumezi ca-ti place gustul, d-aia unii nici nu fumeaza unele tigari, ca nu le place.
-Daca vrei sa te lasi nu este vreun truc special ca sa faci asta, pur si simplu nu mai fumezi.Cel mai greu este cand n-ai o ocupatie si stai ca prostu' sa te uiti pe pereti.
-Fumatul creste riscul de cancer de gura/gat/plamani, dar nu este 100% sigur ca o sa faci cancer sau alta boala.Depinde si de ce risc aveai pana sa te apuci de fumat.
De fapt faci un bine societatii: nu va fi necesar sa iti mai dea pensia.
Si cred ca si industria farmaceutica va fi extrem de fericita.
Si producatorii de tigari...
Doar tu si familia. Viata mai scurta. Dar na...
Principalul pericol e sa ajungi sa fumezi mai mult si dependent sa nu te poti lasa sau sa le reduci macar.
Normal ca da, lasa-te de fumat, mai ales de la 17 ani? ia o pastila ceva care te ajuta sa te lasi de fumat daca nu vrei sa-ti periclitezi viata
Din punctul meu de vedere ar trebui sa te lasi de tot de tigari.Indiferent cate fumezi tot iti sunt nocive.Lasa-te!
Salut.
E o problema si daca fumezi una pe zi,
Eu am 24 de ani si arat mult mai batran
din cauza tigarilor