| **MiHaElA** a întrebat:

Sunt certata cu prietenul si imi pune des intrebarea:¨tii dor de mine?¨... Ce raspuns sa-i dau ca sa-l fac sa sufere, dar sa nu fie un raspuns de adio?

7 răspunsuri:
| pengu a răspuns:

Bună,
de ce nu vrei tu să renunți la orgoliu? sau, poate că nu îl iubești din moment ce vrei să îl faci să sufere... și în cazul ăsta mai bine îl lași să-și vadă de viața lui.
în schimb, dacă tu ții într-adevăr la el, pune-te în locul lui și încearcă să vezi cum s-ar simți el (indiferent care a fost motivul certei și chiar dacă a fost vina lui, răzbunarea nu este bună, face rău amândurora). nu uita că roata se întoarce și s-ar putea să ajungi și tu în locul lui și în mod sigur nu-ți va plăcea.
take carewinking

| ATHOS a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat atunci nu-l faci sa sufere!

| DeeeaBaaa a răspuns:

Nu stiu...tre' sa'mi consult jurnalu' laughing
Spune'i ca nu... o sa sufere si o sa te vrea inapoi.
Asa's baietii... Succes :*

| ☆ Ilinca☆ a răspuns:

In primul rand Buna!:*

Daca iti pune o astfel de intrebare si tu nu vrei sa nu fie raspuns de adio de ce nu va impacati?big grin
Totusi revenind la intrebarea ta, ai putea sa-i zici ceva de genu:"nu conteaza","prefer sa nu mai vorbesc despre asta","nu vreau sa-ti raspund, poate nu-ti va placea"
S-ar putea sa mearga!happy
Si IMPACATI-VA pentru ca din cate se vede tineti unul la celalt(dupa ce zici ca iti spune si dupa ce vrei tusmug )!
Sper ca ti-am fost de ajutor!>big grin

| ada_6183 a răspuns:

Si tacerea e un raspuns, il doare cel mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai un raspuns ca ti-a fost dor de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traiesc acelasi lucru ca si tine! Problema e ca la mine ma intreaba fostul meu prieten! Eu inca il mai iubesc...sicand ma intreaba daca il mai iubesc eu ii raspund asa: "Da... dar ce conteaza pentru tine ca oricum nu iti pasa de mine!"Si imediat se cunoaste ca incepe sa sufere!